Se og mærk kvaliteten, inden du vælger vinduer

 

Når “godt nok” ikke er godt nok!

 

Hos Idealcombi har vi lige siden begyndelsen i 1973 lagt al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.

 

 

Som de eneste i verden producerer Idealcombi træ/alu facadevinduer med Idealcore™ – en epokegørende karm, hvor karmfalsen hele vejen rundt er fuldstøbt i termisk PUR. Ikke alene gør det vinduet uforgængeligt i den våde zone, men samtidig elimineres det velkendte problem med dannelse af kuldebroer mellem den udvendige aluminiumskappe og den indvendige trædel.

 

Idealcombi dækker alle dine behov for vinduer,  facadedøre/hoveddøre,  terrassedøre  og  skydedøre – som alle bliver produceret på Danmarks største vinduesfabrik i Hurup, Thy. Idealcombi producerer ikke bare vinduer – vi udvikler vinduet!

 

 

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

Her på udstillingen i Middelfart kan du se vores produktserier Futura+, Futura+i, Frame IC og Nation IC

 

Når du køber dine nye vinduer og døre hos Idealcombi, er du ikke bare med til at støtte danske arbejdspladser i Hurup, men også i Århus og København – for ikke at nævne vores mange dygtige forhandlere rundt om i hele landet.