Terrasseinspiration haveliv IBF fliser belægning

 

IBF – Beton til tiden

IBF Betonvarefabrik er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter. Virksomheden er grundlagt af Johannes Rosenkilde i 1960 – og har udviklet sig til en moderne fabrik, der beskæftiger mere en 900 medarbejdere på fabrikker i hele Danmark samt en række andre lande. I dag står sønnerne Mogens og Preben Rosenkilde i spidsen for IBF. De sikrer familien og virksomhedens værdier – og holder sit kundeløfte til private og professionelle, som er: Beton til Tiden.

 

IBF – Beton til tiden IBF Betonvarefabrik er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter. Virksomheden er grundlagt af Johannes Rosenkilde i 1960 – og har udviklet sig til en moderne fabrik, der beskæftiger mere en 900 medarbejdere på fabrikker i hele Danmark samt en række andre lande. I dag står sønnerne Mogens og Preben Rosenkilde i spidsen for IBF. De sikrer familien og virksomhedens værdier – og holder sit kundeløfte til private og professionelle, som er: Beton til Tiden. IBF leverer belægningsprodukter som terrassefliser, belægningssten, plantesten og støttemure til de danske boligejere. Hvad enten det er en ny terrasse, havesti, indgangsparti, havemur eller indkørsel – så leverer IBF løsninger der holder langt ud i fremtiden. Som én af landets førende leverandører, sætter vi nemlig kvalitet højt; IBF belægningsprodukter produceres med 2-Lagsbeton, hvilket gør stenen mindre tilbøjelig til at modtage snavs og smuds. Derudover producerer IBF betontagsten. Taget er husets 5. facade, derfor er valget af tagsten en vigtig beslutning – som skal matche arkitektur, smag og byggestil. Taget er en af de vigtigste konstruktioner i forhold til husets sikkerhed og sundhed. IBF betontagsten er fremstillet af gennemfarvet beton, der slutbehandles med en robust overfladebehandling, der holder til det danske vejr. En sikker og langtidsholdbar løsning – med indbygget god økonomi. IBF tagsten har derudover markedets højeste glanstal – hvilket sikrer en længere æstetisk levetid. På ibf.dk findes der – udover masser af inspiration på produkter – gør-det-selv-film, læggevejledninger, brochurer osv. Besøg vores udstilling i HUSET og bliv inspireret til ny belægning eller nyt tag

 

Funktionelle og forskellige belægningsprodukter

IBF leverer belægningsprodukter som terrassefliser, belægningssten, plantesten og støttemure til de danske boligejere. Hvad enten det er en ny terrasse, havesti, indgangsparti, havemur eller indkørsel – så leverer IBF løsninger der holder langt ud i fremtiden. Som én af landets førende leverandører, sætter vi nemlig kvalitet højt; IBF belægningsprodukter produceres med 2-Lagsbeton, hvilket gør stenen mindre tilbøjelig til at modtage snavs og smuds.

 

 

ibf.dk findes der – udover masser af inspiration på produkter – gør-det-selv-film, læggevejledninger, brochurer osv.

 

Besøg IBF-standen i HUSET Middelfart

Besøg vores udstillinger i HUSET Middelfart og bliv inspireret til ny belægning. Vi bemander standen udvalgte dage i løbet af året. Kontakt os gerne inden dit besøg i HUSET Middelfart, så vi evt. kan finde en dag at mødes på vores stand.