Hvem er Green Steel?

Virksomheden Green Steel har eksisteret i 10 år, men vi har i mere end 30 år har beskæftiget os med udvikling af stålelementer. Virksomheden består i dag af et dygtigt team, som alle er drevet af engagement og passion.

 

Udvikling og innovative tilgange til arbejdet med stål er vigtigt for Green Steel, da vi  hele tiden stræber efter at finde nye og forbedrede løsninger for at udnytte stålet bedst muligt og for at frembringe produkter af høj kvalitet. Når vi produktudvikler, ønsker vi at optimere og gøre produkterne så funktionelle som muligt. Den innovative tankegang blev også grobund for vores nye udekøkken. Et stilrent udekøkken i et minimalistisk dansk design.

 

Green Steel har sans for detaljerne, hvilket tydeligt kommer til syne i udekøkkenet. Her kombineres et stilrent design med funktionalitet. Det er vigtigt for os, at alt vi leverer, er af høj kvalitet – både vores produkter og vores services.

 

 

udekøkken Green Steel

 

Hvad kan du opleve på standen?

På standen vil du møde eksklusivt dansk design – et funktionelt og stilrent udekøkken, som du kan tilpasse dine egne behov. I almindelige udekøkkener kan det ofte knibe med pladsen – i vores kan du justere løbende, så det hele passer til dine behov.

 

Vores nye udekøkken består af selve fundamentet, som er benene, med dertilhørende to hylder af træ. Derudover kan du vælge mellem to grundmoduler. Et modul med en håndvask og vandhane og et modul med en bordplade/køkkenbord. Til grundmodulerne kan du tilføje topelementer. Til håndvasken kan du tilføje både skærebræt og kurv til grøntsager, og til bordpladen kan du tilføje plads til grill.

 

Det ligger i detaljen

I fundamentet er der plads til at indsætte hylder efter behov, og der er plads til gasflaske eller vandtank. Vælger du modulet med vasken, er der monteret en vandhane. Hele dette modul er en stor vask, så uanset hvor vandet lander, vil det løbe ud i afløbet.

 

Besøg vores stand og oplev et udekøkken, hvor der i den grad er kræset om detaljerne.