Etex Nordic A/S

 

Etex Nordic A/S er en del af Etex Group – en global familieejet belgisk virksomhed, der på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere.

 

Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har mere end 100 års erfaring i at udvikle og producere bæredygtig facadebeklædning i fibercement af høj kvalitet.

 

Vi har dermed specialiseret viden, som hjælper dig med at vælge mellem vores fordelagtige og bæredygtige løsninger – hvad enten der er tale om renovering eller nybyg, privat bolig eller sommerhus eller det store offentlige byggeri.

 

Etex Nordic Cederal HUSET Middelfart udstilling

 

Tilbage i 2005 købte Etex Group den danske virksomhed Ivarsson A/S, som var de første i Norden, der introducerede facade- og tagbeklædning i fibercement under produktnavnene Ivarplank og Ivarcem.

 

I 2017 valgte Etex Group at tage skridtet fuldt ud, og udfase Ivarsson-navnet, for istedet at kalde virksomheden Etex Nordic.

 

Sidenhen er virksomheden vokset og er i dag nordisk leverandør af facadebeklædning – stadig under den velkendte Ivarsson-kvalitet.

 

 

I dag hedder vores produkter og materialer ikke længere Ivarsson til fornavn, men Cedral, der er facadebeklædning til private, og EQUITONE som er vores fibercementplader, der primært anvendes til facader på større byggerier.

 

Produkterne er kun blevet endnu bedre med årene, da vi årligt investerer millioner af kroner i videreudvikling af vore fibercementmaterialer – til glæde og gavn for nordiske kunder – hvad enten der er tale om store offentlige byggerier eller private boliger.

 

Derfor vælger flere Cedral og EQUITONE:

 

  • – Bæredygtige produktion

 

  • – Fuld miljøvaredeklaration

 

  • – FSC certificerede cellulose fibre

 

  • – Ubrændbart materiale (A2-s1, d0)

 

  • – Minimal vedligehold

 

  • – Over 50 års produktlevetid

 

 

 

Kontakt os

 

Hos Etex Nordic er vi klar med professionel rådgivning, og sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige netop din bolig.

 

For yderligere information kontakt os på +45 7366 1999, hvor vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 8-14 eller læs mere på www.cedral.dk og www.equitone.dk