et godt indeklimaet i hjemmet med boligventilation

Med Dantherm boligventilation får du frisk luft og et godt indeklima, og så er det ovenikøbet dansk design produceret i Danmark.

 

Vores ventilationsanlæg er velegnede til både nybyggeri og renovation og er udviklet med afsæt i mange års erfaring og ekspertise inden for optimering af indeklima.

 

Dantherm ventilationsanlæg opfylder alle bygningsreglementets krav til et lavt energiforbrug i nye energioptimerede boliger og sikrer et behageligt indeklima i hjemmet.

 

Fordele ved Dantherm boligventilation:

 

● Høj varmegenvindingsgrad på op til 96 %

● Energiklasse A eller A+

● Let filterskifte

● Lavt energiforbrug

● Lydsvag drift

● Flot og funktionel fjernbetjening i tidløst design

● Styring med både kontrolpanel og Dantherm app

 

 

Vores standardløsning, HCV/HCH, opfylder energiklasse A. Ved at tilslutte en CO2 sensor (via HAC 1 tilbehørsstyring), som placeres i boligens alrum eller soveværelse, opfylder HCV/HCH varmegenvindingsanlæg energiklasse A+.

 

Nedenfor kan du se to korte videoer om den rette boligventilation til din bolig.

 

 

Ventilationsanlæg ideel til lejligheder og parcelhuse på op til 240 m2

Dantherm HCV 400 anlægget passer perfekt ind i et 60 x 60 cm skab og er med en varmegenvindingsgrad på over 90 % særdeles effektivt. Der kan skiftes elektronisk mellem højre- og venstreinstallation, og anlægget er tillige forberedt til at kunne lave indblæsning til et gulvfordelingssystem. Som med alle andre boligventilationsanlæg i HCV 100-serien finjusteres HCV 400 nemt, når anlægget indreguleres, så det yder optimalt i enhver bolig.

 

HCV 400 fås med entalpiveksler, som genvinder såvel varme som fugt meget effektivt og resulterer derfor i en betydelig reduktion af energiforbruget. Samtidig gavner det boligen, da en løsning med entalpi modvirker udtørring af boligen i vinterhalvåret og affugter indsugningsluften i sommerhalvåret.

 

 

Boligventilation til parcelhuse på op til 450 m2

Dantherms fire anlæg i HCV 100-serien er ideelle til lejligheder og parcelhuse på op til 450 m2. Nøgleordene er energieffektive modstrømsvekslere med mulighed for entalpi, indbygget behovsstyring, mulighed for elektronisk skifte fra venstre- til højre-setup blot ved tryk på en knap og hurtig finjustering til optimal ydelse af anlægget. Dertil kommer en perlerække af smarte tilvalgsmuligheder.

 

 

For slutbrugere giver Dantherms Residential App mulighed for at fjernstyre driftstilstande og en masse andet direkte fra smartphonen i alle vores ventilationsanlæg.

 

Boligventilationsguide

Læs vores nye boligventilationsguide for professionelle og få hjælp til valg og placering af anlæg, installation, indregulering og meget mere.

 

Hent boligventilationsguiden

 

Dantherm Boligventilationsguide

Kontakt os, hvis du vil vide mere.