QTOO d line bruser badeværelse udstilling

Hvem er d line?

d line er en moderne dansk designvirksomhed fra 1971, som udvikler og håndforarbejder holdbare, æstetisk bæredygtige løsninger til hjemmet. Skabt i samarbejde med anerkendte arkitekter og designere som Knud Holscher og Bjarke Ingels Group, er d line dybt forankret i den danske designtradition.

 

d line skaber ambitiøse, intelligente løsninger, som varer evigt. En investering i et d line produkt er således ikke kun en anerkendelse af godt, dansk design og gedigent håndværk, men en holistisk tilgang til livet. Med 20 års garanti på alle produkter, tager d line sin forpligtelse som moderne designvirksomhed alvorligt.

 

Qtoo kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udnytte brandets evne til at opnå fuldstændig samhørighed inden for arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d line’s præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik.

QTOO d line bruser badeværelse udstilling QTOO armatur

Hvad kan man opleve på standen?

I øjeblikket kan man se vores Qtoo håndvaskarmaturer og bruseløsninger. Vi har planer om at udskifte det nuværende Qtoo badeværelsestilbehør ud med produkter fra vores Knud Holscher kollektion.

Hvor kan man købe produkterne?

Se liste over forhandlere

Se vejledende priser

 

Hvornår bemandes standen?

Vi er som udgangspunkt ikke til stede på standen til daglig. Man kan altid kontakte os for rådgivning:

 

d line

Roskildevej 22

2620 Albertslund

 

Tlf.: +45 72 17 01 38

Email: [email protected]