Cembrit udstilling i Middelfart 4

Vi hjælper dig med at bygge bedre

 

Cembrit er blandt Europas førende producenter af slidstærke byggematerialer til tag og facade i miljøvenlig fibercement. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder begrænset behov for vedligeholdelse, høj kvalitet og lang levetid. Cembrits facade- og tagløsninger giver spændende og moderne muligheder til både nybyg og renoveringsprojekter. Cembrits produktgaranti er en af markedets stærkeste garantier.

 

Læs mere på cembrit.dk

 

Cembrit udstilling i Middelfart 1

Fibercement – et godt mix af egenskaber

Cembrits produkter i miljøvenlig fibercement er brandhæmmende og har en unik evne til at modstå de danske vejrforhold. Én af fibercementens mest populære egenskaber er, at det bevarer sit udseende og styrke i årevis – med minimal vedligeholdelse.

 

Produkter i fibercement er forholdsvist lette og dermed nemme at montere. Samtidig er de kendetegnet ved en stor modstandsevne over for ydre påvirkninger. Det giver mange muligheder til dit byggeprojekt.

 

Cembrit udstilling i Middelfart 2 Cembrit udstilling i Middelfart 2


På Cembrits stand kan du opleve:

Cembrits vedligeholdelsesfrie tagløsninger, der giver dig mange muligheder for et flot og holdbart tag. Gå på opdagelse i Cembrit Toscana, bølgeplader og skifertag.

 

Cembrits moderne og holdbare facadeplader. Skal det være farverigt, have en speciel tekstur, være farvebestandigt eller opnå en spændende patinering? Valget er dit.

 

Cembrits populære planker, som er den ideelle løsning, hvor ønsket er flot finish, lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.