Slip for kalken med silkeblødt BWT vand

 

Med BWT vand investerer du ikke alene i dit hjem, du køber også en nemmere hverdag og mere tid til dig selv. I din nye hverdag er det slut med stive håndklæder og tilkalkede vandhaner.

 

Rengøringen er ikke længere hårdt arbejde, og dit vasketøj bliver mærkbart blødere og bevarer farverne. Med BWT vand bliver din hverdag nemmere, og fordelene er mange.

 

Besparelserne er også til at tage og føle på, når dine husholdningsapparater bruger mindre energi, men er mere holdbare, fordi kalkaflejringerne ikke længere trænger sig på. Også miljøet nyder godt af investeringen, da du med blødgjort vand kan halvere dit forbrug af sæbe og rengøringsmidler.

 

Læs mere BWT anlæg på www.bwtvand.dk

 

 

Om BWT Danmark

Vand er vores mission, og siden 1975 har BWT i Danmark behandlet vand til professionelle og private. Derfor kan vi med stolthed kalde os for vandeksperter på alle områder. Med silkeblødt BWT vand i din vandhane er du og dit hjem i trygge hænder.

 

Landsdækkende BWT service

Med landsdækkende service og et netværk bestående af egne BWT serviceteknikere med høj faglighed, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder to typer tryghedsaftaler, hvor du frit kan benytte dig af vores service og ekspertise afhængigt af dit behov

 

Få en 2 års gratis tryghedsaftale

Når du registrerer dit nye blødgøringsanlæg, får du automatisk en to års gratis Trygheds Plus aftale. På den måde skal du hverken bekymre dig om kalk eller uforudsete udgifter.

 

Du registrerer dit BWT anlæg nu på www.mit.bwt.dk