BV Trappen har produceret trapper siden 1988 og er i dag den største trappeproducent af danskproducerede trætrapper. Trapperne bliver produceret på vores fabrik i Thy, hvor en professionel og omkostningseffektiv produktion sikrer både høj kvalitet, kort leveringstid og markedets bedste priser.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af trætrapper tilpasset ethvert hjem. Din BV Trappe kan skræddersys nøjagtig efter behov – herunder sammensætningen af gelænder samt valg af træsort og overfladebehandling.

 

Vi tilbyder ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper, halvsvingstrapper og hemsetrapper – alt produceres efter dine mål og ønsker. Med et flertal af muligheder og tilvalg dækker vi langt de fleste trappeønsker. Vi tilbyder alt fra de enkle standardløsninger i træ og over til de mere eksklusive designløsninger med glas og stål.

 

Vi tager hånd om hele processen – lige fra rådgivning og opmåling til levering og montering!

 

Trappe BV trappen HUSET Middelfart

 

Besøg vores stand ved HUSET Middelfart, hvor du kan se, røre og fornemme kvaliteten på vores trætrapper. Du kan desuden tage din gulvprøve med og holde op mod et udpluk af vores træprøver på standen.

 

På vores hjemmeside www.bv-trappen.dk kan du blive inspireret i vores gallerier. Har du brug for hjælp kan du kontakte BV Trappen på 9794 5711 eller [email protected]. Vi laver gerne et uforpligtende trappetilbud på din drømmetrappe.

 

BV Trappen trappe med krumning HUSET Middelfart

 

BV Projekt – merværdi til dit byggeprojekt


Hvert år vinder vi mange projekter på grund af vores store projekterfaring. BV Trappen tilfører masser af merværdi til store byggeprojekter, og vi har stor erfaring i at levere skræddersyede trapper til nybyggerier. Vi har et koncept, der skaber tryghed hos bygherre og byggeledelsen.

 

Med BV Projekter tilbyder vi også professionel projektledelse, så byggefirmaerne ikke skal bekymre sig om trapperne til deres projekt. Det ansvar påtager vi os, og vores industrialiserede produktion matcher de store byggefirmaers behov.

 

Hos os er byggeprojekter opdelt i tre faser: Planlægningen, selve ordren og den efterfølgende service. I planlægningsfasen rådgiver vi bygherrer om mulige trappeløsninger, og vi kommer naturligvis også ud på projektet og måler alt op, ligesom vi påtager os projektledelsen for trapperne.

 

Når vi er enige om løsningen til et projekt, bliver trapperne produceret på vores fabrik i Thy. Her går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket vores medlemskab af Dansk Trappe Kontrol er en garanti for. Og så fragter vi de færdige trapper ud i egne biler, lige som de kan blive monteret af vores egne, erfarne montører – det giver bygherrerne en stor sikkerhed.

 

Bv Trappen trappe med glas HUSET Middelfart