Om Bedre Bad – Bedre Energi

 

Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største frivillige kæde for VVS- og energiinstallatører. Vi har medlemmer over hele landet og er specialiseret i VVS-arbejde, badeværelser og sanitet generelt. Derudover er vi også specialister i energioptimering og har stort fokus på miljøet og den grønne opvarmningsform i vores rådgivning til vores kunder.

 

Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt badmiljø eller energikilde til hjemmet.

 

 

Bedre Bad – Bedre Energi Centret i HUSET i Middelfart

Hos HUSET Middelfart finder du i Bedre Bad – Bedre Energi Centret et vælg af badeværelsesprodukter. Vi har de nyeste og smarteste toiletter fra de kendte mærker. Du finder ergonomiske og flotte håndvaske og stilsikre armaturer til både badeværelset og køkkenet.

 

Du finder i Centret i HUSET i Middelfart også badeværelsesmøbler og relaterede produkter til badeværelset såsom spejle, forskellig belysning og bruseafskærmninger. Værd at nævne er, at alle vores badeværelsesmøbler er skabt til vådrum. Dvs., at deres materialer er tiltænkt, at de skal kunne tåle den høje luftfugtighed på badeværelset.

 

 

Prøv det!

Har du lyst til at prøve et af de nyeste og mest hygiejniske douchetoiletter med bidet og lufttørre-funktion, så kom og besøg Bedre Bad – Bedre Energi Centret i HUSET.

Her har du mulighed for at testkøre toiletterne.

 

 

Den totale løsning indbefatter det hele

Når du indleder et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, så køber du ind i kompetent sparring og vejledning – både i forhold til energiniveau og komfort. Derudover så køber du kvalitetsprodukter, som bliver leveret og installeret af en professionel fagmand. Du er sikret korrekt installation og efterfølgende oprydning.

 

Når produktet er installeret, er det en komplet løsning, som er 100% klar til at blive taget i brug. Tilbage står du med en garanti på korrekt udført arbejde.

 

Besøg kædens hjemmeside hvor du finder masser af inspiration til mange intelligente badeværelses- og energiløsninger.

 

Alle vores priser er inklusive:

 

  • Produktet
  • Levering
  • Installation
  • Oprydning og fjernelse af demonsterede komponenter
  • Garanti – på produktet og på korrekt udført arbejde

 

Partnerne bag Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart.

 

Centret er bemandet:

Få råd og vejledning af vores Indretningskonsulent eller vores VVS-installatør / Certificeret Energi i Centret:

 

Mandag                                       kl. 10-17

Tirsdag                                         kl. 10-15

Onsdag                                        kl. 10-15

Torsdag                                        kl. 10-17

Fredag                                          kl. 10-15

Søndag                                         kl. 10-15

 

Se evt. ferier og de nyeste opdaterede bemandingstider her.