Udstillere

Se overblik over alle HUSETs udstillere, som du kan kontakte her og få gratis vejledning af

Mød alle HUSETs udstillere

Her på siden finder du en oversigt over alle de udstillere, du kan møde i HUSETs byggeudstilling. Du kan også filtrere udstillere inden for bestemte produkter og løsninger ved at klikke på kategorierne nedenfor. Klik på den enkelte udstiller for at kontakte udstilleren eller book et gratis møde via vores kalender. 

Find udstiller

Skriv navnet på den udstiller, du søger 

Søg
Alle Belægning Carporte Døre Drivhuse Energizonen Fritidshuset Gulvbelægninger Have og udeliv Haveinventar Hegn Husets badeværelse Husets facader og tag Husets interiør Husets teknik Køkkener Outdoor wellness Pavilloner Sikkerhed Solafskærmning Solceller Udestuer og tilbygninger Varme Varmepumper Ventilation Vinduer

Få gratis vejledning af HUSETs udstillere

Book et GRATIS møde med HUSET Middelfarts udstillere og få en unik mulighed for at få vejledning af en konsulent med speciale i lige netop det produkt, der interesserer dig.

 

Du kan læse mere om hver enkelt udstiller og kontakte dem her på siden. Du skal blot klikke på deres logo i listen ovenfor, så kommer du videre til deres kontaktside. 

Tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Vi er derfor, for de fleste, højst et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik