idényt

Danmarks største hjemmeside om hus og have

I HUSET Middelfart kan du få idényts magasin fyldt med tips, inspiration og nyheder om huset, haven, gør-det-selv og meget mere.

 

HUSET Middelfart og idényt har etableret desduen i samarbejde etableret platformen HUSET 360, hvor du kan få et eksklusivt indblik i produkterne fra HUSET Middelfarts udstillere og få ny viden og inspiration til dit byggeprojekt.

En samlet løsning

 

Botament sikrer innovative løsninger, når du skal bygge, renovere eller modernisere badeværelset eller andre vådrum og fugtige rum.

Med produkterne fra Botament har du mere end 25 års systemsikkerhed og med den komplette løsning, er der kun én leverandør, du skal forholde dig til.

OBS! NSH NORDICs stand er under opbygning. Forventes færdig: juni 2019.

 

NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ift. både projekt -opgaver og detail -løsninger – uanset omfanget!

Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang!

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

På NSH NORDICs udstilling i HUSET Middelfart kan du opleve:

 

NHS Nordic udestue carport overdækning pavillon drivhus

 

Om NSH NORDIC A/S

NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling.

 

NSH NORDIC udvikler og sælger i dag godkendte produkter indenfor hegn, leg og vejrstationer henholdsvis egne såvel som private label. Produkterne importeres fra både Fjernøsten og Europa og afsættes til byggemarkeder, detailhandelskæder og øvrige forhandlere i hele Norden. NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hy-land legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer.

 

 

Se mere om et udvalg af produkterne

 

Udestue – PALRAM Sanremo

 

Carport – PALRAM Vitoria™ 5000

 

Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover

 

Pavillon – PALRAM Kit Palermo™

 

Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse

NSS Trading design fra Easy Drain

 

NSS Trading forhandler Easy Drain’s bruseafløb, indbygningsnicher og det nye selvklæbende vådrumstætningssystem Easy Seal SAM.

Derudover et stort produktudvalg fra Wolfa og Mea Group: afvandingsrender, lyskasser, vinduer og døre.

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

Udstilling i HUSET Middelfart giver et lille kig ind i Easy Drains verden. Du vil finde eksemper på de innovative bruseafløb og indbygningsnicher som  produceres af Easy Sanitary Solutions – ESS.

ESS er ikke blot et produktnavn, men udtrykker hele forretningsfilosofien. Vores produkter skiller sig ud ved deres topkvalitet og innovative løsninger – og kombinerer moderne design og konkurrencedygtige priser.

 

Alle produkter fremstilles i Tyskland og Holland efter de højeste kvalitetsstandarder og bliver omhyggeligt testet inden de forlader fabrikken.

 

Diamond – ultimativ luksus – en diamant til dit badeværelse

Diamond er en ny og unik form for bruseafløb, som giver de konventionelle design baghjul. Diamantformen kræver kun et dobbeltsidet fald for optimal afvanding – og kan derfor hurtigt og enkelt installeres i ethvert bruseområde. Easy Drain Diamond bringer en følelse af luksus ind i dit badeværelse takket være dets unikke udseende.

 

 

Modulo Stone præsenteres i en ny forbedret væg-til-væg udgave, som på overlegen måde bringer naturstenens skønhed ind i baderummet og giver dig mulighed for at skabe dit drømmebadeværelse. Afløbet har en overlængde på 10 cm, og kan afkortes og tilpasses ethvert bruserum. Det rammeløse design gør afløbet nærmest usynligt og giver et ekstra touch til dit badeværelsesudtryk. Det passer harmonisk til ethvert badeværelsesgulv.

 

 

Clean Siphon – revolutionerende nytænkning

Clean Siphon er nytænkning af de velkendte Easy Drain bruseafløb Compact og Modulo. De er genudviklet med en større kapacitet, driftssikkerhed og på en måde som gør rengøring og vedligehold meget lettere. Clean Siphon Serien leveres inklusive nyopfindelsen – Driphon® – en lugtfri silicone vandlås, som er perfekt hvor udtørring er en udfordring.

 

 

Easy Seal SAM – selvklæbende vådrumstætning – sæt fliser op med det samme

Easy Seal SAM – tætningssystemet SAM er et selvklæbende system, som giver en sikker vådrumstætning i dit baderum. Det kan anvendes på alle overflader: gips, træ, beton, gamle fliser m.m. og bruges i kombination med Easy Drain Showerboards eller alene. Med dette produkt kan vi tilbyde 10 års garanti på vådrumssikringen af badeværelset og i alle standard pakker er der vedlagt et tætnings certifikat. Tætningssystemet SAM er certificeret iht. ETAG-22, ab(P) og ANSI 18110.

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design

 

Hos Sinnerup kan du forkæle dig selv og dit hjem med alt lige fra mode til møbler.

Sinnerup er et stort bolig- og livsstilsunivers, der vægter kvalitet, funktionalitet og æstetik højt. Her kan du lade dig inspirere i en verden, hvor både selvforkælelse og boligfornyelse er i fokus.

 

 

Sinnerup Horsens HUSET Middelfart

 

 

Selv efter 45 år på bagen er vi stadig et halvt skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design.

 

Den kan du læse mere om på www.sinnerup.dk.

 

Sinnerup HUSET Middelfart2_lille

 

Egentlig startede det med en enkelt butik i Holstebro. Med hjælp fra vores fantastiske medarbejdere er vi i dag vokset til at være 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland.

 

 

Briiso Egensund Tegl

 

Briiso facadesystem

Briso er et bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri, der består af danskproducerede enkeltkomponenter i form af blandt andet PIR-isolering og teglskaller.
PIR-isolering er en relativ ny medspiller i den danske byggebranche og er kendetegnet ved en meget høj isoleringsevne (Lambdaklasse 24,8). PIR-isolering har en høj brandmodstandsevne samt en høj trykstyrke.

 

Eksempel på energirenovering af eksisterende ydermur med Briiso

 

Du skal vælge Briiso, hvis du vil have:

 

 

Badeværelsestilbehør i klassisk skandinaviske design

 

Badeværelset skal være et rart sted at være – selv de stressede hverdagsmorgener. Derfor er vores mission at gøre dit liv nemmere og enklere gennem et velorganiseret badeværelse.

 

Vores produkter er derfor ikke kun skabt med fokus på smukke detaljer og fine detaljer, men også med fokus på anvendelighed og brugervenlighed.

 

Smedbo

 

Smedbo er markedsleder i Skandinavien og designer bl.a.:

 

 

Smedbo

 

Smedbo

 

Smedbo

Vi bygger for fremtiden

Ønsker du en bolig, der lever op til samfundets fremtidige boligbehov og fremmer livskvaliteten?

SEM byg udvikler, tegner og bygger og bæredygtige boliger i alle størrelser – og kommer gerne med dit kommende nye hus eller hjælper med at renovere det eksisterende.

 

Koncepthuse fra SEM Byg

Alle vores projekter har fokus på miljø, lavenergi, kvalitet og på konkurrencekraftig vilkår.

  • Sokkelhuse
  • Småhuse og Tiny Houses
  • Helårshuse
  • Rækkehuse
  • Clickhuse

 

molio logo
Book os direkte på Konference.dk
Plannerdays

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik