Sinnerup Horsens

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design

 

Hos Sinnerup kan du forkæle dig selv og dit hjem med alt lige fra mode til møbler.

Sinnerup er et stort bolig- og livsstilsunivers, der vægter kvalitet, funktionalitet og æstetik højt. Her kan du lade dig inspirere i en verden, hvor både selvforkælelse og boligfornyelse er i fokus.

 

 

Sinnerup Horsens HUSET Middelfart

 

 

Selv efter 45 år på bagen er vi stadig et halvt skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design.

 

Den kan du læse mere om på www.sinnerup.dk.

 

Sinnerup HUSET Middelfart2_lille

 

Egentlig startede det med en enkelt butik i Holstebro. Med hjælp fra vores fantastiske medarbejdere er vi i dag vokset til at være 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland.

 

 

Briiso Egensund Tegl

 

Briiso facadesystem

Briso er et bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri, der består af danskproducerede enkeltkomponenter i form af blandt andet PIR-isolering og teglskaller.
PIR-isolering er en relativ ny medspiller i den danske byggebranche og er kendetegnet ved en meget høj isoleringsevne (Lambdaklasse 24,8). PIR-isolering har en høj brandmodstandsevne samt en høj trykstyrke.

 

Eksempel på energirenovering af eksisterende ydermur med Briiso

 

Du skal vælge Briiso, hvis du vil have:

 

 

Badeværelsestilbehør i klassisk skandinaviske design

 

Badeværelset skal være et rart sted at være – selv de stressede hverdagsmorgener. Derfor er vores mission at gøre dit liv nemmere og enklere gennem et velorganiseret badeværelse.

 

Vores produkter er derfor ikke kun skabt med fokus på smukke detaljer og fine detaljer, men også med fokus på anvendelighed og brugervenlighed.

 

Smedbo

 

Smedbo er markedsleder i Skandinavien og designer bl.a.:

 

 

Smedbo

 

Smedbo

 

Smedbo

Vi bygger for fremtiden

Ønsker du en bolig, der lever op til samfundets fremtidige boligbehov og fremmer livskvaliteten?

SEM byg udvikler, tegner og bygger og bæredygtige boliger i alle størrelser – og kommer gerne med dit kommende nye hus eller hjælper med at renovere det eksisterende.

 

Koncepthuse fra SEM Byg

Alle vores projekter har fokus på miljø, lavenergi, kvalitet og på konkurrencekraftig vilkår.

  • Sokkelhuse
  • Småhuse og Tiny Houses
  • Helårshuse
  • Rækkehuse
  • Clickhuse

 

Håndlavet dansk brugskunst, der klær’ huset & haven

 

Rosenbuen har specialiseret sig i at lave kvalitetsvarer i jern – alt fra rosenbuer, pavilloner, blomsterespalier, vægespalier, kroner, kugler, kræmmerhuse, juletræer og meget mere til haven.

 

Risenbuen jern HUSET Middelfart

 

Vi tilbyder også specielopgaver efter ønsker og ideer, det kan være lige fra havelåger til bedafgrænser osv. Herudover forhandler vi granitsten i mange forskellige størrelser og farver.

 

Med 40 års erfaring inden for smedefaget sikrer vi højeste kvalitet.

 

Rosenbuen jern HUSET Middelfart

 

Vi har desuden en stor udstilling på vores hjemmeadresse i V. Nebel.

 

 

 

Horisont V er specialister i stræklofter. Med et strækloft kan du skabe en unik indretning i din bolig.

 

Højglans strækloft genspejler lidt, hvilket gør at lave lofter syner lidt højere. Strækloft i mat minder til gengæld om et perfekt gipsloft. Akustikloft har mikroperforation på hele fladen og er en meget effektiv støjdæmper. Strækloft med print på eller translucent loft med belysning giver mulighed for at skabe et specielt design. Strækloft kan nemt kombineres med andre slags af lofter.

 

Gode grunde til at få opsat et strækloft:

 

 

Her på udstillingen i HUSET Middelfart kan du opleve strækloft i mat og højglans, med print på og akustik strækloft. Vores udstilling er ikke bemandet, men vi er klar til at mødes på standen med rådgivning om design, belysning og alle de små tekniske ting.

 

Kontakt os pr. mail eller telefon, så finder vi en dag, vi kan mødes i udstillingen.

Hos LIK er vi eksperter i at gøre en forskel med belysning

Vi ved, hvad lyset gør ved øjet, hjernen og mennesket. Og vi interesserer os særligt for, hvordan god belysning kan bidrage til en sund livsstil. Den gode belysning på kontoret, i butikken eller i vores private hjem vil ikke kun fremme vores velbefindende, humør og produktivitet, men det vil også reducere hovedpine, irriterede øjne og træthed.

 

Belysning påvirker os alle – det kan vi ikke komme udenom. Derfor bør det tænkes ind i byggerier. Spørgsmålet er blot, hvad I vil opnå med lyset – dét kan vi hjælpe jer med at svare på. Vi har mere end 20 års erfaring og i dag hjulpet alt lige fra private hjem og restauranter til museums- og biludstillinger – og er vi i høj grad anerkendte for at hjælpe alle slags kunder.

 

For os er det egentlig meget simpelt – men sådan er det nok med os tekniske nørder. Vi er dog klar over, at det kan være svært at se for sig; alt det med lysdesign og ting som farvetemperatur og flimmer. Du kan derfor starte med at opleve det på egen krop, ved at besøge LIK Lighting i Danmarks største byggeudstilling: HUSET Middelfart.

 

LIK Belysning udstilling

 

 

Geberit har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter.

 

Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne.

 

geberit udstilling showroom

Foto: Geberit

 

Produktionskapaciteten omfatter 30 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz, og Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande.

 

geberit toiletter udstilling showroom

Foto: Geberit

 

 

Gardiner er ikke bare gardiner

At købe nye gardiner handler om meget mere end at opfylde et behov for at skærme af for solen. Det handler om at skabe et hjem og forme din hverdag heri.

Det er mørklægningsgardinet, der skaber den gode nattesøvn, plisségardinet, der sætter de smukkeste rammer for dine gæster, og persiennen, der giver dig privatlivet til at danse rundt i din stue, som du vil.

 

 

Bliv inspireret til dine nye Stila gardiner i HUSET

 

I HUSET Middelfart kan du på vores 2 stande blive inspireret til den helt rigtige solafskærmning både inde og ude, samtidig med at du kan;

 

Stila gardiner udstilling huset middelfart

 

Få vejledning hver tema-søndag

 

På udvalgte tema-søndage gennem hele året er vi at finde på vores stande i HUSET, og står klar til at hjælpe med vejledning til de helt rigtige gardiner, markiser, pergolaer og/eller parasoller til dit hjem og dine behov. Her deler vi bl.a. ud af tips omkring den rette gardinløsning til dig ift. forskellige vinduesformer, varmebesparelser, effektiv mørklægning, smudsafvisning, anti-bakteriel overflade, flammehæmning, miljøcertificeringer, børnesikring, eller hvad der ellers kunne være vigtigt for dig i dit hjem.

 

Tag gerne billeder med af dine vinduer, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

 

 

Gratis opmåling & uforpligtende tilbud

 

Hos Stila er det altid muligt at få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner, som gives samtidig med at man foretager en opmåling hjemme hos dig. I vores stand kan du naturligvis bestille et sådan tilbud fra én af vores dygtige forhandlere i dit område. Bare udfyld dine kontaktinformationer – så tager vi os af resten.

 

Mere inspiration?

 

Hent vores gratis inspirationsmagasin og start din rejse til nye gardiner allerede nu. Du kan naturligvis også følge os på både Facebook, Instagram og Pinterest.

 

Stila udstilling gardiner

Se og mærk kvaliteten, inden du vælger vinduer

 

Når “godt nok” ikke er godt nok!

 

Hos Idealcombi har vi lige siden begyndelsen i 1973 lagt al vores thyboske stædighed i at udvikle vinduet. I at forbedre holdbarhed, isolering, vedligeholdelse og design gennem nye materialer, nye konstruktioner og nye produktionsmetoder.

 

 

Som de eneste i verden producerer Idealcombi træ/alu facadevinduer med Idealcore™ – en epokegørende karm, hvor karmfalsen hele vejen rundt er fuldstøbt i termisk PUR. Ikke alene gør det vinduet uforgængeligt i den våde zone, men samtidig elimineres det velkendte problem med dannelse af kuldebroer mellem den udvendige aluminiumskappe og den indvendige trædel.

 

Idealcombi dækker alle dine behov for vinduer,  facadedøre/hoveddøre,  terrassedøre  og  skydedøre – som alle bliver produceret på Danmarks største vinduesfabrik i Hurup, Thy. Idealcombi producerer ikke bare vinduer – vi udvikler vinduet!

 

 

 

Udstillingen i HUSET Middelfart

Her på udstillingen i Middelfart kan du se vores produktserier Futura+, Futura+i, Frame IC og Nation IC

 

Når du køber dine nye vinduer og døre hos Idealcombi, er du ikke bare med til at støtte danske arbejdspladser i Hurup, men også i Århus og København – for ikke at nævne vores mange dygtige forhandlere rundt om i hele landet.

 

molio logo
Book os direkte på Konference.dk
Plannerdays

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik