31 august, 2016

Snigpremiere fra ny udstiller i HUSET Middelfart

Snigpremiere fra ny udstiller i HUSET Middelfart

Danmarkspremiere på et nyt produkt

HUSET Middelfart slog søndag den 4. september dørene op for udstillingen på en Danmarkspremiere på et nyt produkt hos en af vores nye udstillere.

Den internationale virksomhed Bosch præsenterede spændende nytænkning inden for varmepumper og gasfyr.

"Vi lancerer en helt ny serie af gasfyr og varmepumper, hvor det unikke er, at der er tænkt rigtig meget over designet. Normalt er det produkter, som man rigtig gerne vil have gemt af vejen, men nu kan vi tilbyde et alternativ, der tager sig så godt ud og man kan tænke det ind i indretningen af sit hjem," siger Jens Henrik Mæng, der er marketingchef for Bosch i Danmark.

Bosch' stand er ikke bemandet søndag den 4. september, men der er mulighed for at tage de nye varer i øjesyn, og Jens Henrik Mæng glæder sig over i fremtiden at kunne være med til at rådgive de besøgende i HUSETs byggeudstilling, så de kan få svar på de spørgsmål, der drejer sig om opvarmning af hjemmet.

"Der er forskellige behov hos forskellige kunder, og med vores nye produkter er det oplagt at vise dem frem i virkeligheden. Det er der rig mulighed for i Middelfart, og vi har vurderet, at HUSET Middelfart ligger godt og centralt i Danmark, og at det giver god mening at udstille et sted, hvor gæsterne er i forvejen for at få inspiration til deres hjem," konstaterer Jens Henrik Mæng.

Se alle nyheder

[siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]