Er huset og haven gjort klar til sommer?

Kig forbi til Søndag i HUSET Middelfart 4. juni fra 10-17

Her kan du opleve over 150 udstillere med alt lige fra badmiljøer til fritidshuse – og få masser af råd, tips og sparring.

Der er GRATIS adgang til den 28.000 m² store udstilling både inde og ude. Ligesom du gratis kan få boligtips fra udstillerne og konkret vejledning fra Bedre Badkonsulenten, en certificeret vådrumsinstallatør  eller en uvildige byggerådgiver.

 

Læs mere om Søndag i HUSET – og se datoer og temaer for de kommende arrangementer. 

 

Brunch og Boligtips

Hver måned sætter vi fokus på et bestemt byggeprojekt – og tilbyder i den forbindelse en lækker brunch. I juni er temaet Dit HUS udvendigt.

10.00-13.00
HUSETs Café byder på en lækker brunchbuffet. Gør søndagen lidt bedre med både æg, bacon, krydrede pølser, lækre oste, pålæg, pandekager, hjemmebagt brød, økologisk yoghurt med crunch, frugt samt juice og forskellige typer af kaffe og te – og meget mere for 149,- per pers. Halv pris for børn op til 12 år.

 

13.00-13.45

GRATIS foredrag med fokus på udelivet og masser af tips og idéer til, hvordan du forlænger og forbedrer muligheden for at nyde din terrasse.
Du vil samtidig blive præsenteret for de seneste trends og tendenser samt innovative produkter på markedet for afskærmning af både sol, regn, vind – og nysgerrige blikke.

Foredraget er arrangeret af Alument.

 

Gør som det passer dig

Det er helt op til dig, om du både er til brunch og boligtips – eller fx kun ønsker at deltage i foredraget. Lige som du selvfølgelig også har mulighed for blot at besøge vores 28.000 kvm store, permanente udstilling fyldt med de nyeste produkter, inspiration og rådgivning til dine øvrige byggeprojekter (inde og ude)

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen! Vi ses den 4. juni fra kl. 10.00!

 

 

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016