24 september, 2020

SAFE TO VISIT – COVID19 hensyn

SAFE TO VISIT – COVID19 hensyn

I HUSET Middelfart følger vi HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program.

Samtlige medarbejdere i HUSET er certificeret efter gennemførte Safe to visit kursusforløb. Det er din tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

OPFORDRING TIL ALLE VORES KONFERENCEGÆSTER:
Medbring dit eget mundbind, når du er mødegæst i HUSET - og hjælp os med at passe endnu bedre på hinanden.

Vi anbefaler vores gæster, at downloade smittestop-appen til deres mobil.

”SAFE TO VISIT” – programmet hos HUSET indeholder følgende:

KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRD
Vi har synlige skilte i alle lokaler om gæsteantal og retningslinjerne vi følger. Dertil opfordrer vi vores gæster til at holde god afstand og være bevidst om egen helbredstilstand for forsvarlig omgang med øvrige gæster.

ØGET RENGØRING, VASK OG DESINFEKTION
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, mange rører ved - et øget antal gange dagligt. Der er adgang til sprit og aftørringsklude i alle lokaler.

Der er alle steder fokus på let adgang til at vaske og spritte hænder af.

SIKKER AFSTAND
Både indendørs og udendørs har vi indrettet vores virksomhed, så vi sikrer god afstand mellem gæster.

SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAU
Vores medarbejdere orienteres løbende om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Alle medarbejder har gennemført modulerne i HORESTAs "Safe to visit kursus", og har derfor øget fokus på hygiejne, sikker afstand og tryghed for alle.

STYR PÅ ARBEJDSGANGE
Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller er bekræftet – COVID19smitte blandt gæster eller personale.

Retningslinjerne er gældende for alle besøgende, både i HUSETs Konferencecenter og HUSETs Byggeudstilling.

Har du brug for yderligere afklaring i forhold til dit besøg, er vi naturligvis som altid klar til at besvare dine spørgsmål.
Læs mere om HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program – klik her.

HUSETs COVID19 afbestillingsgaranti: Ved en ny udmelding fra myndighederne om forsamlingsforbud grundet pandemi, kan din booking flyttes eller annulleres omkostningsfrit.

Vi tilpasser løbende vores håndtering af hensynene til vores gæster, og informationen her på siden vil i takt hermed blive opdateret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg i HUSET Middelfart.