Private selskaber og fester

Menuen og rammerne til din fest - fyldt med smagfulde overraskelser

Altid velsmag - og menuer for enhver smag

Vi sørger naturligvis for præcis den menu som passer til dit arrangement - uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab.

Vores kokke sammensætter hver dag buffetter og menuer, hvor deres pasion for veltilberedt mad, kommer til udtryk i madens fantastiske smag
og æstetiske udtryk.

Fælles for alle serveringer er også, at de skabes udfra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, det betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

 

Vi har bevidst valgt Bronze-certificeringen som vores mål, og det har vi fordi, vi vægter smag, dyrevelfærd og lokale råvarer mindst lige så højt som økologi.

 

Det, synes vi, giver mening.

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark, som understreger den skønne atmosfære.

 

Restauranten har plads til 260 spisende gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores private selskaber afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

 

HUSETs restaurant er både en fryd for ganen og for øjet.

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret er godt, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn - eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

 

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis det er det der passer til jeres fest.

 

Hold årets familiefest hos os

Med årstidens udsøgte råvarer sammensætter vores kokke de lækreste menuer. Og vores veloplagte personale glæder sig til at hygge om jer.

 

Jeres festmenu kan sammensættes, præcis som den passer bedst til jer - både som frokost og aftenarrangement.

 

Vi går op i mad, mennesker og miljø

Det Økologiske Spisemærke
i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske råvarer i sæson - og har Det Økologiske Spisemærke i bronze.  Alle måltider består derfor af min. 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser.

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt, at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer. Samtidig vægter vi kvalitet og smag. Derfor vælger vi det der giver mening.

Vi bekæmper madspild

Vi har fokus på at begrænse vores madspild. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og dagens buffet sammensættes til dels ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald eller aftal at besøge os

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel