23 august, 2016

Hanne Skjoldborg fejrer 40 års jubilæum

Hanne Skjoldborg fejrer 40 års jubilæum

Når man træder ind i HUSET Middelfart, er Hanne den første du møder. Hun står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig videre, hvad enten du skal til et møde, deltage på et kursus eller besøge byggeudstillingen. 

Det er blevet til rigtig mange ”Goddag og velkommen” i Hannes 40 år i HUSET Middelfart. Det havde hun ikke regnet med, da hun startede i HUSET Middelfart - det daværende Byggecentrum - blot 19 år gammel i 1976.

Hanne kender alle ender og kanter i HUSET Middelfart. Efter de første år som stuepige blev Hanne tjener i restauranten indtil hun for ni år siden blev receptionist. Så Hanne er et velkendt og trygt ansigt for mange af HUSET Middelfarts stamgæster.

Som erfaren receptionist i HUSET Middelfart er der ikke det, som Hanne ikke ved. ”Jeg bliver selvfølgelig stillet de almindelige spørgsmål, som hvornår der er morgenmad og om der er en god løberute i området. Men da vi også har Danmarks største byggeudstilling, kommer der også spørgsmål som hvilke fliser, der er bedst til et badeværelse. Jeg havde en gæst, som gerne ville vide, hvilke mursten HUSET Middelfart er bygget af. Det kunne jeg ikke lige svare på, på stående fod, men jeg sendte svaret til hende næste dag på en mail” fortæller Hanne Skjoldborg.