Om HUSET Middelfart

Rum til inspiration, dialog og læring

En virksomhed med mange facetter

Udover Danmarks største permanente byggeudstilling rummer HUSET Middelfart også et stort, professionelt konferencecenter med plads til mange hundrede kursus- og mødegæster - med eller uden bespisning og overnatning.

HUSET er tegnet og bygget til formålet

Udover Danmarks største permanente byggeudstilling rummer HUSET Middelfart også et stort, professionelt konferencecenter med plads til mange hundrede kursus- og mødegæster - med eller uden bespisning og overnatning.

 

Indtil april 2014 hed både byggeudstilling og mødecenter Byggecentrum lige som HUSET Middelfarts moderorganisation i Herlev hed Byggecentrum. I foråret 2016 fusionerede Byggecentrum med virksomheden bips, og skiftede i den anledning navn til Molio.

Molio viden du bygger på

Molio Byggeriets Videnscenters hovedformål er at bidrage til at øge byggeriets kvalitet og produktivitet ved at inddrage, udvikle og formidle den relevante viden på det rigtige tidspunkt og i den rigtige form for byggeriets virksomheder.

 

Molio  er en erhvervsdrivende fond - og non profit organisation, det betyder at alt overskud geninvesteret det gavn for byggeriet.  Molio er den samlende aktør i byggeriet. Udbyder en lang række digitale værktøjer, samt udgiver og forhandler byggefaglige bøger.

 

Molio-Kurser afholder kurser, uddannelser og konferencer for byggeriet – i alt godt 200 kursusdage om året, hvoraf størstedelen afholdes i HUSET. Se de kommende Molio-kurser i HUSET Middelfart.

Indviet i 1968

HUSETs (dengang Byggecentrums) kursuscenter og udstilling blev indviet i 1968. Beslutningen om at åbne eget kursuscenter var en naturlig konsekvens af, at Byggecentrums egne kursusaktiviteter i 60'erne var støt stigende.

Centralt i Danmark

Det nye kursuscenter skulle ligge centralt i Danmark, og derfor blev der valgt en grund i Middelfart med en skøn beliggenhed i bøgeskov og med udsigt over Fænøsund - og helt tæt op ad motorvej A1, som dengang var hovedfærdselsåren mellem landsdelene. På samme matrikel åbnede samtidig en byggeudstilling.

 

Både kursuscentret og udstillingen er siden da løbende blevet bygget om, moderniseret og udvidet. I dag er den udendørs udstilling på 26.000 m2 og den indendørs på 2.000 m2.