Om Huset

Rum til inspiration, dialog og læring

En virksomhed med mange facetter

Udover Danmarks største permanente byggeudstilling rummer HUSET Middelfart også et stort, professionelt mødecenter med plads til mange hundrede kursus- og mødegæster - med eller uden bespisning og overnatning.

HUSET er tegnet og bygget til formålet

Udover Danmarks største permanente byggeudstilling rummer HUSET Middelfart også et stort, professionelt mødecenter med plads til mange hundrede kursus- og mødegæster - med eller uden bespisning og overnatning.

 

Indtil april 2014 hed både byggeudstilling og mødecenter Byggecentrum lige som HUSET Middelfarts moderorganisation i Herlev hed Byggecentrum. I foråret 2016 valgte Byggecentrum at fusionere med virksomheden bips, hvilket resulterede i et navneskifte til Molio.  HUSET Middelfart er derfor nu ejet af Molio - byggeriets videnscenter.

Indviet i 1968

HUSETs (dengang Byggecentrums) kursuscenter og udstilling blev indviet i 1968. Beslutningen om at åbne eget kursuscenter var en naturlig konsekvens af, at Byggecentrums egne kursusaktiviteter i 60'erne var støt stigende.

Centralt i Danmark

Det nye kursuscenter skulle ligge centralt i Danmark, og derfor blev der valgt en grund i Middelfart med en skøn beliggenhed i bøgeskov og med udsigt over Fænøsund - og helt tæt op ad motorvej A1, som dengang var hovedfærdselsåren mellem landsdelene. På samme matrikel åbnede samtidig en byggeudstilling.

 

Både kursuscentret og udstillingen er siden da løbende blevet bygget om, moderniseret og udvidet. I dag er den udendørs udstilling på 26.000 m2 og den indendørs på 2.000 m2.

CSR tiltag

HUSET Middelfart har løbende implementeret en lang række CSR tiltag. F.eks. så er vores konferencecenter er en del af 'den grønne nøgle' hvilket betyder vi efterlever nogle krav, så som vandbesparende armature og toiletter samt vores belysning styres med sensorer.

Derudover har vi et HR program kaldet "thrill", som gennemgåes af alle de ansatte. Programmet har fokus på at begejstre og rose ens kollegaer og dermed bidrage til et godt arbejdsmiljø.

HUSET Middelfarts restaurant har det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder at mindst 30% af maden er økologisk, og vi bekæmper samtidigt madspild aktivt.

Dette er blot et udtræk af alle de tiltag som vi har implementeret, for at tage vores del af ansvaret for at vores ansatte og miljøet har det godt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formen herunder, så vender vi lynhurtigt tilbage!

/ Udfyld venligst feltet.

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik