Skip to content
15. Maj 2018
Konferencecenter

Planner Days 2018

Om få dage mødes nogle af landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere for at få en smagsprøve på nogle af landets bedste konferencecentre. I år afholdes Planner Days i de smukke omgivelser ved Lillebælt - og vi glæder os meget til at vise HUSET Middelfart frem den 29.-30. maj.

I løbet af de to dage skal deltagerne besøge udvalgte konferencecentre i Fredericia og Middelfart – og selvfølgelig opleve og udforske Lillebælt og området omkring. Herudover får deltagerne en masse faglige inputs og inspiration til deres daglige arbejde med at planlægge møder og events.

Tirsdag morgen lægger HUSET Middelfart bl.a. lokaler til dagens morgenshow samt den spændende session om årets tema: “Mødet i samtaler”.

Spækket med spændende oplevelser

I løbet af de to dage skal deltagerne dog ikke kun besøge konferencecentrene i området. Om onsdagen skal du også ud og opleve bæltet og området, som omgiver konferencecentrene.

Deltagerne vil bl.a. kunne få vind i håret og dyste i matchrace. Nyde bølgeskvulp og tage på hvalsafari, hvor den lille hval Marsvinet kan opleves på tætteste hånd. Komme helt til tops og få udsigt over hele bæltet på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, mens landkrabberne kan udforske området på segway samt prøve kræfter med den helt nye og spændende disciplin; laser-lerdueskydning.

Vi glæder os til at forkæle jer

Nogle af deltagerne på Planner Days får desuden mulighed for at overnatte i HUSET Middelfart natten mellem tirsdag og onsdag.

Vi glæder os allerede til at tage imod jer alle sammen – både jer der kommer på et kortere visit og jer, der skal sove hos os. Hører du til sidstnævnte, kan du se mere om vores hotel- og værelsesfaciliteter her.

Skip to navigation