Skip to content
10. Maj 2017
Konferencecenter

Plads til mere og flere

Vi er i fuld gang med den helt store ombygning og renovering i HUSET Middelfart - i hvert fald, når håndværkerne kan gøre det, uden at det generer vores gæster. Målet er nemlig at få bedre og mere plads til alle vores gæster.

Det første spadestik blev taget tilbage i februar – og i august kan vi byde vores gæster velkommen i de nye lokaler. Den primære byggeproces kommer til at foregå i sommerferien, hvor vi en 5-ugers periode lukker ned for vores restaurant- og konferencefaciliteter.

Vi har allerede etableret ny reception, og efter sommerferien står endnu flere nye faciliteter klar.

Ombygningen indbefatter:

  • Nyt, stort konferencelokale
  • Ny foyer
  • Seks nye toiletter
  • Udbygning af HUSETs Restaurant

Nyt, stort konferencelokale

Tidligere var området på billedet nedenfor en del af vores byggeudstilling, men vi har rykket lidt rundt i udstillingen og dermed fået plads til at kunne opbygge et spritnyt konferencelokale i stedet.

Lokalet kommer til at kunne rumme 80 gæster – og vil med fordel kunne bookes sammen med foyeren og de andre tilstødende lokaler – og på den måde benyttes i forbindelse med mindre messer eller udstillinger.

Lige nu er håndværkerne ved at hæve loftet, og herefter skal der bl.a. indsættes vinduespartier øverst til venstre i lokalet.

Ny foyer

Det store gangareal mellem vores største konferencelokaler renoveres og ombygges til en lækker foyer. På den måde vil området bedre kunne inddrages i forbindelse med større arrangementer, messer og udstillinger.

Den nye foyer bidrager med et område på 150 m2 i centrum af HUSET Middelfart. Ombygningen er endnu ikke for alvor gået i gang i dette område, som derfor midlertidigt er indrettet som udvidet caféområde.

Seks nye toiletter

Når vi udvider, så vi kan have flere gæster i HUSET Middelfart, er vi selvfølgelig også nødt til at udvide toiletfaciliteterne. Derfor er håndværkerne lige nu godt i gang med etableringen af seks nye toiletter ved receptionen.

Toiletterne bliver alle såkaldte douchetoilette, hvilket betyder, at du bliver rengjort med vand efter toiletbesøget i stedet for at skulle bruge toiletpapir.

De øvrige toiletter i HUSET Middelfart vil stadig være med traditionel papirrengøring.

Ps.: Skulle du være interesseret i at få et douchetoilet derhjemme? Så har du god mulighed for at kigge nærmere på de forskellige løsninger i vores byggeudstilling, hvor vi har flere leverandører af douchetoiletter.

Udbygning af HUSETs Restaurant

Vores restaurant er meget populær – og for at kunne tilbyde alle gæster i HUSET Middelfart vores gode forplejning (og en siddeplads med udsigt til Hindsgavl Dyrehave) udbygger vi vores restaurant med 200 m2.

Udbygningen betyder samtidig, at vores gæster har endnu bedre mulighed for at nyde synet af den smukke omgivende natur og de mange hjortearter, der græsser lige uden for vinduet.

Skip to navigation