Skip to content
14. Februar 2017
Konferencecenter

HUSET Middelfart og Middelfart Boldklub indgår partnerskab

Fremover vil Middelfart Boldklubs VIP-arrangementer og netværksmøder blive afholdt i hyggelige omgivelser med udsigt til hjortevildt og Fænøsund i HUSET Middelfart. Til gengæld vil HUSET Middelfarts logo pryde midtbanespilleren Peter Kristensens (nr. 19) koboltblå spilletrøje samt flere af sidebanderne på Middelfart Stadion og ved opvisningsbanen på Færøvej.

Fodbold er ikke længere bare en sport – det er en forretning, hvor både kunder og erhvervsnetværket skal plejes og udvikles. Det er derfor heller ikke kun for hyggens skyld, at byens professionelle fodboldklub og det anerkendte konferencecenter med den store byggeudstilling nu har set fordele i at indgå en partnerskabsaftale.

”Vi ønsker at give vores sponsorer, samarbejdspartnere og professionelle netværk nogle endnu bedre oplevelser og fysiske forhold i forbindelse med møder og VIP-arrangementer inden hjemmekampene,” fortæller adm. direktør for Middelfart Boldklub, Lars Peter Hermansen og fortsætter: ”Derfor så vi det som en oplagt mulighed at indgå en aftale med HUSET Middelfart, som dels har rammerne og mulighederne for at skabe disse oplevelser – og dels ligger i gåafstand fra stadion.”

HUSET Middelfart dækker op

Også Vibeke Diemer, der er salgs- og marketingschef ved HUSET Middelfart glæder sig over det netop indgåede partnerskab:

“Middelfart Boldklub er stedet, hvor vi står sammen og samles for at opleve og bakke byens fodboldhold op. Og med vores partnerskabsaftale kan vi udnytte hinandens netværk og kompetencer til at skabe endnu bedre oplevelser og større synlighed omkring tilbud og tiltag for lokalbefolkningen.”

En af de aktiviteter, der i fremtiden vil forgå i HUSET Middelfart er fx VIP-arrangementerne inden kampstart. I den nye sæson vil sponsorer og Middelfart Boldklubs øvrige netværk blive inviteret til spisning i HUSETs Restaurant, som i øvrigt ombygges og udvides henover sommeren, således at der bliver endnu bedre plads og endnu bedre udsigt til den smukke natur, der omgiver stedet.

Det er dog ikke kun Middelfart Boldklubs professionelle netværk, der inviteres inden for i HUSET Middelfart. Alle har mulighed for at leje HUSET Middelfarts konference- og selskabslokaler og den tilhørende hyggelige gårdhave. Ligesom alle er mere end velkomne til at besøge HUSET Middelfart for at få lidt at spise og drikke – eller for at gå på opdagelse i Danmarks største permanente byggeudstilling, som holder åbent alle dage fra 10-17.

Store smil og store forventninger

”Vi er stolte af vores by og vores lokale divisionshold i fodbold – og stolte over at få lov til at bidrage til at give både Middelfart Boldklub, deres netværk og deres fans de bedste oplevelser uden for stadion,” fortæller Vibeke Diemer.

Ligeledes er Lars Peter Hermansen godt tilfreds med den ekstra opbakning:

”HUSET Middelfart og Middelfart Boldklub er to stærke, lokale brands. I begge lejre har vi store ambitioner om og mulighed for at fremme Middelfart som en by, der er attraktiv at bo i og besøge. Jeg glæder mig derfor over, at HUSET Middelfart fremover kommer med helt ind på banen med Middelfart Boldklub”.

Peter Kristensen (tv.) har allerede spillet sin første kamp med HUSET Middelfarts logo på brystet, nemlig i testkampen mod FC Fredericia. Foto: Middelfart Boldklub

Læs mere om Middelfart Boldklub, deres vision og fodboldkultur på deres hjemmeside.

Skip to navigation