Skip to content
27. Januar 2021
Konferencecenter

Farvel efter 30 år: Direktør stopper i HUSET Middelfart

Jan Røgind Jørgensen, direktør i HUSET Middelfart, fratræder sin stilling ved udgangen af januar. Jan har stået i spidsen for udviklingen af HUSET Middelfart, som vi kender det i dag; med Danmarks største permanente byggeudstilling og et veldrevet konferencecenter.

Jan Røgind Jørgensen, direktør i HUSET Middelfart, fratræder sin stilling ved udgangen af januar. Jan har stået i spidsen for udviklingen af HUSET Middelfart, som vi kender det i dag; med Danmarks største permanente byggeudstilling og et veldrevet konferencecenter.

Efter 30 år i Molio har Jan Røgind Jørgensen valgt at fratræde sin stilling i slutningen af januar for at tilføre nye kræfter til et velfungerende konferencecenter:

”Jeg har i mange år arbejdet ihærdigt med at videreudvikle HUSET Middelfart, og på trods af et rekordår i 2019, har Corona-krisen ramt os og resten af kursusdanmark hårdt. Jeg har derfor vurderet, at der skal fornyet energi til, som kan føre HUSET Middelfart videre, forklarer Jan Røgind Jørgensen

”Jeg kommer til at savne menneskerne her i HUSET. Den daglige dialog, sparring – og det at udvikle noget sammen med andre. Og ikke mindst de kunder, der er her. Huset her er specielt sådan en dag, hvor der bare er fyldt op, og det summer i alle gange, og der er folk i alle rum. Så kan man gå rundt og nynne og være glad, fordi man kan se, at det hele bare fungerer, og man leverer varen. Det kommer jeg til at savne.”

Jan har en stor del af æren for, at HUSET Middelfart er byggeriets foretrukne kursus og konferencecenter. Det har han blandt andet gjort ved at sikre flere værelser til overnatning og ved at løfte forplejningen til et helt nyt gastronomisk niveau. Derudover har Jan stået i spidsen for etableringen af Danmarks største permanente byggeudstilling ved HUSET Middelfart. Som chef for Molio Kurser, har han høstet stor ros for både faglig kvalitet i kursusindholdet og måske Danmarks største kursusudbud til hele byggebranchen.

Det, Jan især er stolt over at have bidraget til, mens han har siddet i direktørstolen, er forandringen af den interne kultur i selve huset.

“Jeg har virkelig arbejdet for at få det til at virke som en virksomhed med stærk profil. Og det, synes jeg, er lykkedes. Dengang jeg kom til, var det meget opdelt. Der var virkelig et skel mellem byggeudstillingen og konferencedelen fortæller, Jan Røgind Jørgensen. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Tak for stor indsats

Christina Hvid, administrerende direktør i Molio siger:

“Jeg vil gerne sige tak for den store indsats, som Jan har ydet over en lang årrække. Det er altid en fornøjelse at være i HUSET Middelfart og høre fra alle vores tilfredse udstillere og gæster i byggeudstillingen samt kursister og kunder i konferencecenteret. Det er i høj grad på grund af Jan og hans medarbejders store engagement og positive tilgang til vores gæster.”

Annette Due vil overtage ledelsen i HUSET Middelfart, når Jan fratræder sin stilling. Samtidig får kundechef Trine Duus Andreasen, F&B Chef Kim Sabroe Reckweg og salgs- og marketingschef Louise Lyngsø Kjærulff et øget ansvar i dagligdagen i HUSET.

Blå Bog

Jan Røgind Jørgensen er født og opvokset i Horsens.

Men han bor i dag i Vejle med sin hustru, og så har han to børn og fire børnebørn.

Han er uddannet civilingeniør og kom til HUSET Middelfart i 1990, hvor han har været direktør siden år 2000.

Skip to navigation