Om Molio

- viden, du bygger på

HUSET Middelfart - en del af Molio

Den tætte tilknytning til byggebranchen gør HUSET Middelfart til det oplagte valg for hele byggebranchens møder, kurser og konferencer.

Hvad er Molio?

Molio er en erhvervsdrivende fond og al overskud går til videreudvikling af produkter, ydelser samt ”not-for-profit” aktiviteter.

 

Molios hovedformål er at bidrage til at øge byggeriets kvalitet og produktivitet ved at inddrage, udvikle og formidle den relevante viden på det rigtige tidspunkt og i den rigtige form for byggeriets virksomheder.

Molio udbyder ...

 

  • Kurser, uddannelser og konferencer, der øger vidensniveauet i branchen – i alt godt 200 kursusdage om året, hvoraf størstedelen afholdes i HUSET Middelfart. Se de kommende Molio-kurser i HUSET Middelfart.

 

  • Byggefaglig boghandel (Danmarks største), hvor du online kan købe alt fra teknisk ståbi til design- og arkitekturbøger. Molio driver også forlagsaktiviteter og udgiver selv en række kernepublikationer i branchen herunder Molio BR18 med alle tilhørende vejledninger samt hele det nye AB-aftalekompleks og meget mere. Endelig er Molio eneforhandler af NCS-systemet i Danmark.

Fakta om Molio

Molio blev etableret i 2016 som resultat af en sammenlægning mellem det daværende Byggecentrum og den daværende forening bips.

 

Domicilet ligger i Herlev, hvor der er knap 40 ansatte.

Har du spørgsmål?

Udfyld formen herunder, så vender vi lynhurtigt tilbage!

    / Udfyld venligst feltet.