Om Molio

- byggeriets videnscenter

HUSET Middelfart - en del af Molio

Den tætte tilknytning til byggebranchen gør derfor HUSET Middelfart til det oplagte valg for hele byggebranchens møder, kurser og konferencer.

Hvad er Molio – Byggeriets Videnscenter?

Molio er en erhvervsdrivende fond og al overskud går til videreudvikling af produkter, ydelser samt ”not-for-profit” aktiviteter.

 

Molios hovedformål er at bidrage til at øge byggeriets kvalitet og produktivitet ved at inddrage, udvikle og formidle den relevante viden på det rigtige tidspunkt og i den rigtige form for byggeriets virksomheder.

Molio udbyder ...

  • Digitale værktøjer, data og strukturer, der effektiviserer informationsflowet igennem byggeriets komplekse processer. I alt udbyder Molio fem hovedværktøjer; Prisdata, Byggedata, Beskrivelser, Aftale og kommunikation samt CAD og bygningsmodel.
  • Kurser, uddannelser og konferencer, der øger vidensniveauet i branchen – i alt godt 200 kursusdage om året, hvoraf størstedelen afholdes i HUSET Middelfart. Se de kommende Molio-kurser i HUSET Middelfart.
  • Byggefaglig boghandel (Danmarks største), hvor du online kan købe alt fra teknisk ståbi til design- og arkitekturbøger. Molio driver også forlagsaktiviteter og udgiver selv en række kernepublikationer i branchen herunder BR18 med alle tilhørende vejledninger samt hele det nye AB-aftalekompleks og meget mere. Endelig er Molio eneforhandler af NCS-systemet i Danmark.

Fakta om Molio

Molio blev etableret i 2016 som resultat af en sammenlægning mellem det daværende Byggecentrum og den daværende forening bips. Domicilet ligger i Herlev, hvor der er knap 40 ansatte.

Har du spørgsmål?

Udfyld formen herunder, så vender vi lynhurtigt tilbage!

/ Udfyld venligst feltet.