Skip to content
23. Maj 2018
Maden

Månedens opskrift: HUSETs sommersnack

Sommeren er lige om hjørnet - og det betyder (forhåbentlig) en masse timer på terrassen med gode venner og kold rosévin i glassene. I HUSET Middelfart er disse lækre brød noget af det, vores gæster i løbet af sommermånederne gerne hapser i sig, mens de sidder på vores terrase og nyder udsigten til Hindsgavl Dyrehave. Derfor får du her vores populære opskrift på en lille,  lækker og hurtig snack, som du kan servere for dine gæster. Den er faktisk så nem, at du sagtens kan have ingredienserne i liggende i køleskabet nogle dage i tilfælde af uventede gæster.

HUSETs sommersnack

2 personer

Du skal bruge

4 skiver brød (flutes/toast)

Olivenolie

6 grønne asparges (hvis de er meget store, kan de evt. deles på langs)

1 citron

1 håndfuld friskplukket dild

Ca. 100 g rygeost

2 spsk. cremefraiche

 

Sådan gør du

Brødet smøres med olivenolie og grilles eller ristes.

De grønne asparges steges i lidt olivenolie og citronsaft – så de stadig er sprøde.

Rygeost og cremefraiche røres sammen og smages til med salt og peber.

Det ristede brød smørers med rygeostcreme og toppes med asparges, hakket dild og lidt revet citronskal.

 

Velbekomme!

Skip to navigation