Månedens opskrift: HUSETs sommersnack

 

Derfor får du her vores populære opskrift på en lille,  lækker og hurtig snack, som du kan servere for dine gæster. Den er faktisk så nem, at du sagtens kan have ingredienserne i liggende i køleskabet nogle dage i tilfælde af uventede gæster.

 

HUSETs sommersnack

2 personer

 

Du skal bruge

4 skiver brød (flutes/toast)

Olivenolie

 

6 grønne asparges (hvis de er meget store, kan de evt. deles på langs)

1 citron

1 håndfuld friskplukket dild

Ca. 100 g rygeost

2 spsk. cremefraiche

 

 

Sådan gør du

Brødet smøres med olivenolie og grilles eller ristes.

De grønne asparges steges i lidt olivenolie og citronsaft – så de stadig er sprøde.

Rygeost og cremefraiche røres sammen og smages til med salt og peber.

Det ristede brød smørers med rygeostcreme og toppes med asparges, hakket dild og lidt revet citronskal.

 

Velbekomme!

januar 3, 2018

6 tendenser inden for konferencemad 2018

Et nyt år betyder nye tendenser og nye strømninger - også inden for mad og...

januar 1, 2018

Månedens opskrift: Køkkenchefens energibooster

Januar er en måned, hvor de fleste af os godt kan bruge lidt ekstra energi...

april 22, 2018

Haven hitter hos danskerne

De første stråler har knapt ramt terrassen, før vi danskere fylder krukkerne med blomster og...

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik