Månedens opskrift: Honninghjerter

 

 

 

Honninghjerter

 

Du skal bruge:

2 tsk potaske

2 æggeblommer

200 g hvedemel

200 g honning

2 ½ tsk krydderblanding (eller færdigblandet honningkagekrydderi)

 

Krydderblanding :

40 g kanel

20 g stødt nellike

5 g stødt muskat

10 g stødt kardemomme

10 g stødt allehånde

 

Sådan gør du:

Rør potaske i æggeblommen i en skål. I en anden skål blandes krydderblandingen og hvedemel godt sammen.

Hæld æggeblommemassen og melblandingen i en skål med honning – og ælt det sammen en røremaskine til en ensartet masse.

Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet til næste dag.

Dagen efter rulles dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og udstikkes med en hjerteform.

Læg hjerterne på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile i ca. 1 time.

Forvarm ovnen til 180 grader og bag honninghjerterne i ca. 8 min. Lad dem herefter køle af på en bagerist.

 

Når de er helt kolde overtrækkes de med mørkchokolade og pyntes.

 

Glædelig jul!

 

Honninghjerter

oktober 11, 2018

Månedens opskrift: Efterårssuppe med butternutsquash

Efterår er lige med tid til lækre, varme supper. En af dem, der tager kegler...

august 28, 2018

Sund mad på mødebordet

Konferencegæster forventer i dag at få tilbudt sundere mad – og at de kan tage...

september 5, 2018

Månedens opskrift: Rugsticks og rødbedepesto

Sommeren er forbi, og det er igen blevet tid til at nyde godt af efterårets...

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik