Møder

Hold jeres næste møde i naturskønne omgivelser

Møder med energi

Vi er specialister i at lave de optimale rammer for dit møde, uanset om I er mange eller få. Lige præcis her finder I både de traditionelle faciliteter og utraditionelle muligheder. Brug eksempelvis de udstillede sommerhuse, udestuer og orangerier i vores "baghave" til at lave gruppearbejde og brainstorms. Vi sørger for frisk luft, moderne IT-udstyr og forfriskninger, så dine deltagere har energi og lyst til at bidrage.

Fleksible lokaler

HUSETs konferencecenter rummer 22 forskellige undervisnings- og møderum, der er skabt til arbejde, læring, møder og udvikling. Vi har plads til arrangementer med alt fra 5 til 320 deltagere. Alle vores lokaler har it-udstyr og trådløst internet, så I kan arbejde effektivt.

Mødeservice er til for dig

Savner du overblik eller inspiration til at skabe det helt rigtige møde, kursus eller konference, så brug HUSET Middelfarts mødeservice. Vi har erfaring fra tusindvis af arrangementer og kan hjælpe med alt fra navneskilte til budgetter og indretning af lokalerne.

"Der er en meget venlig og imødekommende ’ånd’ blandt personalet. Uanset hvilket spørgsmål eller problem man kommer med, er de altid meget hjælpsomme, man føler sig ikke til ulejlighed."

Bemærkning i brugerundersøgelse

Vi sørger for alt under jeres ophold

Se alle møderum

Vores 22 forskellige undervisnings- og møderum er skabt til arbejde, læring, møder og udvikling. Vi har plads til arrangementer med alt fra 5 til 320 deltagere. Alle vores lokaler har IT-udstyr og trådløst internet, så I kan arbejde effektivt. Se vores lokaleplan her: HUSET_Middelfart_konferencelokaler

Opsætning efter Jeres behov

I HUSETs konferencecenter råder vi over lokaler, som passer til jer, uanset om I bliver et par stykker eller flere hundrede deltagere. Lokalerne kan indrettes, så de passer til jeres behov og ønsker. Teknikken fungerer, luften er frisk og forplejningen er en glædelig overraskelse.

NYD ET GODT MÅLTID

Lige omkring spisetid møder du duften af de lækre, lune retter helt ud på gangen. Her er rigelig plads til mange gæster, og en udsigt der gør måltidet til en oplevelse.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016