Aktiviteter

Få deltagerne op af stolene

Et hav af muligheder

Bryd vanetænkningen og tag hele holdet med ud på græsset til en tangotime eller send dem på orienteringsløb i skoven. Lige præcis her får dine kursister ”noget ekstra” med sig hjem - både fagligt og socialt. Brug vores skæve og skøre aktivitetsidéer, der gør det lidt sjovere at flytte sig og lære noget nyt. 

Frisk luft og strækkeben-pause?

Kombiner dit arangement i HUSET Middelfart med hjortevandring i Hindsgavl Dyrehave. Kom helt tæt på nogle af de 300 krondyr, rådyr og dådyr - enten på en guidet tur eller på egen hånd. Vi hjælper dig naturligvis gerne med booking af en naturvejleder.

Løft dit arrangement til uanede højder

En brovandring på Den Gamle Lillebæltsbro 57 m over havets overflade sikrer den gode energi på dit møde, kursus eller din konference i HUSET Middelfart. Mødedeltagere vil aldrig glemme denne enestående oplevelse. 

Teambuilding

Brug en eftermiddag med sjove og udfordrende teambuildingøvelser - eller få en snak med os - vi har et væld af gode idéer.

Kursuscenter fyn

Vibeke Diemer

Salgschef

[email protected] +45 6341 2720

Hvad skal I lave?

Vi har masser af idéer til aktiviteter. Giv Vibeke et kald, så kommer hun gerne med et par forslag til aktiviteter, der passer til jeres ophold. 

Ud at sejle? Eller på hvalsafari?

Der er et hav af muligheder lige uden for døren - prøv en sejltur på Lillebælt, tag på hvalsafari, matchrace eller noget helt fjerde. Brug os gerne som sparringspartner - vi har prøvet lidt af hvert.

Gruppearbejde i drivHUSET

Flyt gruppe arbejdet væk fra de traditionelle grupperum. På samme adresse finder i Danmarks største byggeudstilling - og her kan I få lov til at rykke gruppearbejdet eller mødet ud. Lav brainstormen i et orangeri eller idéudviklingen i et af de velindrettede fritidshuse.

 

Her er rammerne til at tænke nyt helt optimale - og vi skal nok sørge for alt det praktiske.

På rundtur i Middelfart

Middelfart og omegn har mange spændende seværdigheder. Vi kan være med til at skrue en særlig bytur sammen med fokus på netop jeres faglige interesseområde fx, arkitektur, kunst, bæredygtighed mv.

Skal du ha' brudt isen?

Lige præcis her kan du få alle de "icebreakers", du har lyst til. Vi har et væld af gode idéer på lager, så dine mødedeltagere lærer hinanden at kende på rekordtid.

HUSET - VÆRKTØJSKASSE

Lone Andresen kursuscenter

Lone Andresen

Salgskonsulent, konference

[email protected] +45 6341 2726

Lad Lone hjælpe jer

Vi har erfaring med det meste, når det handler om anderledes indslag, aktiviteter og icebreakers - så spørg endelig os til råds. Lone kommer hun gerne med et par bud, der matcher jeres dagsorden, tid og budget.

Giv mødet en duft af kaffe

Oplev et sanseligt kaffearrangement på et par timer hos vores lokale kafferisteri, som supplement til det faglige mødeindhold. Kaffesmagningen tilbydes i samarbejde med vores lokale turistforening Lillebælt Waters.

Få det til at ske

- et tankevækkende foredrag af Jørn Simmenæs

 

Vi kender det alle så godt. Vi vil gerne lykkedes, vi vil gerne nå vores mål, vi vil gerne gøre det bedst muligt. Hvordan får vi det til at ske?

 

Få hjælp til at få det til at ske. På en ny, anderledes og meget personlig måde. Det handler om dine medarbejdere – og deres liv. Jo bedre dine medarbejdere har det, jo bedre performance på jobbet. Med sikkerhed!

 

Troværdigt, tillidsvækkende, værdiskabende, humoristisk og fyldt med glæde, positive energier og nyttige redskaber til at løfte dine medarbejdere og din virksomhed til nye højder.

Fælles morgengymnastik eller eftermiddags-workout?

Få energi fra morgenstunden - eller efter mødet - med en frisk omgang motion i vores udendørs fitnessområde eller den smukke omkringliggende natur.

 

Vi har tilknyttet fitnessinstuktør, som kan planlægge et program, der matcher jeres niveau og ønsker.

 

Sæt i gang!

 

Varighed: 30 min. | Antal maks. 25 personer | Pris: 750,- i alt

 

 

Pluk ramsløg - og få pesto med hjem

Ankommer I til HUSET Middelfart i april eller maj måned, kan I ikke undgå duften af ramsløg. I bøgeskoven uden for vælter det nemlig op med friske, grønne ramsløg - og vores køkken bruger flittigt ramsløg i deres serveringer i denne periode.

Men I har også selv mulighed for at tage på ramsløgjagt med en af vores kokke. Og bagefter tryller kokken dem om pesto og andre lækkerier, som I får med hjem.

 

På den måde kan I forlænge oplevelsen flere dage efter, I er vendt tilbage til kontoret.

 

Varighed: 45 min. | Antal maks. 15 personer | Pris: 1.500,- i alt

 

 

 

 

 

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik