Aktiviteter

Få deltagerne op af stolene

Et hav af muligheder

Bryd vanetænkningen og tag hele holdet med ud på græsset til en tangotime eller send dem på orienteringsløb i skoven. Lige præcis her får dine kursister ”noget ekstra” med sig hjem - både fagligt og socialt. Brug vores skæve og skøre aktivitetsidéer, der gør det lidt sjovere at flytte sig og lære noget nyt. 

Frisk luft og strækkeben-pause?

Kombiner et kursusophold i HUSET med hjortevandring i Hindsgavl Dyrehave. Kom helt tæt på nogle af de 170 krondyr, rådyr og dådyr - enten på en guidet tur eller på egen hånd. Vi hjælper dig naturligvis gerne med booking af en naturvejleder. 

Løft dit arrangement til uanede højder

En brovandring 57 m over havets overflade sikrer den gode energi på dit møde, kursus eller din konference i HUSET Middelfart. Mødedeltagere vil aldrig glemme denne enestående oplevelse. Kontakt vores kundechef Trine Duus Andreasen for en rigtig god pris på et arrangement med BridgeWalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Teambuilding

Brug en eftermiddag med sjove og udfordrende teambuildingøvelser - eller få en snak med os - vi har et væld af gode idéer.

Ud at sejle? Vi har flere idéer

Det er kun fantasien, som sætter grænser - prøv en sejltur på Lillebælt, golf, bowling eller noget helt fjerde. Brug os gerne som sparringspartner - vi har prøvet lidt af hvert.

Gruppearbejde i drivHUSET

I HUSETs store udstilling kan I prøve at sidde i et inspirerende orangeri eller i et fritidshus med jeres gruppearbejde - det er ikke en oplevelse, man lige glemmer - og vi sørger for det praktiske.

På rundtur i Middelfart

Middelfart og omegn har mange spændende seværdigheder. Vi kan være med til at skrue en særlig bytur sammen med fokus på netop jeres faglige interesseområde fx, arkitektur, kunst, bæredygtighed mv.

Skal du ha' brudt isen?

Lige præcis her kan du få alle de "icebreakers", du har lyst til. Vi har et væld af gode idéer på lager, så dine mødedeltagere lærer hinanden at kende på rekordtid.

HUSET - VÆRKTØJSKASSE

Løb i den smukke omkringliggende natur

En løbetur  kan styrke det sociale samvær og være med til at skabe nye venskaber. Nyd den fynske natur rund om HUSET Middelfart fra sin smukkeste side i skumringen. I kan få udleveret løberuter i receptionen.

Giv mødet en duft af kaffe

Oplev et sanseligt kaffearrangement på et par timer hos vores lokale kafferisteri, som supplement til det faglige mødeindhold. Kaffesmagningen tilbydes i samarbejde med vores lokale turistforening Lillebælt Waters.

Kursuscenter fyn

Vibeke Diemer

Salgschef

[email protected] +45 6341 2720

Hvad skal I lave?

Vi har masser af idéer til aktiviteter. Giv Vibeke et kald, så kommer hun gerne med et par forslag til aktiviteter, der passer til jeres ophold. 

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik