Oplevelser og aktiviteter

Nyd naturen omkring HUSET, få nye oplevelser og lad op

Tid til at koble fra

Der er endnu flere muligheder for aktiviteter, end dem vi har oplistet her. Tag fat i os gennem formularen nederst på siden, eller giv os et kald, så vi sammen kan finde aktiviteter, der passer til jeres ophold i HUSET Middelfart.

Find ny inspiration til din bolig

Se HUSET Middelfarts 28.000 kvm store byggeudstilling med alt fra glaserede tagsten til de mest eksklusive badeværelser og køkkener.

Få ny energi

Du har god mulighed for at passe på dig selv og din krop under dit ophold i HUSET Middelfart. Du finder den smukkeste, fynske natur lige uden for døren - og fire workoutstations i midten af den udendørs byggeudstilling.

Rundtur på halvøen

Tag på rundtur om halvøen omkring Hindsgavl med vores skovfoged som guide.

Ta' på bølgen den blå

Du behøver ikke trække en gammel sweater på for at nyde havet omkring HUSET Middelfart. Her er masser af muligheder for  at nyde et par timer med bølgeskvulp, frisk luft og ren afslapning. 

Gå en tur i HUSET Middelfarts Kælder

Som i et godt hus fra 60’erne, får du også her fornøjelsen af en forlystelseskælder med billard, dart, tv, bordfodbold eller måske et spil Wii.

Lad op som din telefon

Læg din telefon til opladning og lad også dine mentale batterier op. Nyd udsigten eller sæt dig i gårdhaven med en kop kaffe og avisen.

Lån HUSETs cykler

Oplev den betagende natur og stilheden på cykel – helt gratis. Du skal blot henvende dig i vores reception.

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro

Oplev højden og få et sug i maven, når du tager på bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro. Her kan du nyde vandet, skibene og naturen mod land.Turen tager 2 timer sammen en guide, der giver dig grundig instruktion i sikkerhed.Attraktionen er anderledes, spændende - og den første af sin art i Europa.

Få det til at ske

- et tankevækkende foredrag af Jørn Simmenæs

 

Vi kender det alle så godt. Vi vil gerne lykkedes, vi vil gerne nå vores mål, vi vil gerne gøre det bedst muligt. Hvordan får vi det til at ske?

 

Få hjælp til at få det til at ske. På en ny, anderledes og meget personlig måde. Det handler om dine medarbejdere – og deres liv. Jo bedre dine medarbejdere har det, jo bedre performance på jobbet. Med sikkerhed!

 

Troværdigt, tillidsvækkende, værdiskabende, humoristisk og fyldt med glæde, positive energier og nyttige redskaber til at løfte dine medarbejdere og din virksomhed til nye højder.

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik