Håndklædetørrer, håndklædevarmer og håndklædeholder – kært barn har mange navne

 

Af Camilla Strangholt Cramer

 

Fordelene ved håndklædetørrer er store på grund af pris, design, funktionalitet og mangfoldighed. Derfor har vi også samlet en lille liste, som giver dig et klarere billede af fordelene. I samme omgang får vi manet nogle af myterne til jorden. Så det er en ren win-win situation.

 

Foto: Kriss

 

Hvorfor skal du have en håndklædetørrer?

1.      Håndklædetørreren kan bruges til andet end håndklæder

En håndklædetørre, håndklædevarmer eller håndklædeholder hører ikke kun hjemme på badeværelset. Med fokus på detaljen, den personlige stil og det funktionelle design har bl.a. Kriss skabt banebrydende radiatorer og håndklædetørrer, som kan placeres over alt i din bolig. Deres design og mangfoldighed skaber muligheden for en alternativ stumptjener med varme til din jakke på de kolde vinterdage. Eller kroge til dine viskestykker og karklude i sommerhuset, når de hurtigt skal tørre og genbruges.

 

2.      Håndklædetørrer i forskellige designs, farver og former

Få lige netop den farve og det design, som du ønsker. Det er ikke kun længere den klassiske kromfarve, som håndklædetørrer, håndklædevarmere og håndklædeholdere fås i. Kriss’  nyskabende og organiske design med (håndklæde)holdere og radiatorer fås i adskillige designs afhængig af deres funktionalitet og i forskellige farver.

 

3.      Håndklædetørrer er blevet billige i drift

Det koster hverken spidsen af en jetjager eller en halv bondegård at benytte sig af en håndklædetørre eller elektrisk radiator. Faktisk kan det gøres så billigt som for cirka 1 lille krone om dagen – og det er uden at gå ned på det nyskabende design og den mangfoldige funktionalitet. Så du får varmt tøj, lune håndklæder, og tørre viskestykker og karklude til (næsten) ingen penge med en håndklædetørrer (eller tøjtørrer og alt-muligt-tørrer).

 

Foto: Kriss

 

Find den rette håndklædetørrer

Håndklædetørreren må gerne være i en smuk farve og gerne med et design, der giver uendelige muligheder og masser af plads til tøj, håndklæder, badekåber og vaskeklude. Din nye håndklædetørre skal selvfølgelig også være af højeste kvalitet, have en optimal levetid, dække dit behov og have en skarp købspris og være billig i drift.

 

Lyder det som ønsketænkning? Det er det ikke – Kriss tilbyder markedets bredeste og lækreste udvalg af håndklædetørrer, og mon ikke de også har en håndklædetørre, der falder i din smag?

 

Lune håndklæder for 1 krone om dagen?

Elektroniske radiatorer, håndklædetørrer og håndklædevarmere kan bruges som varmekilder uden, at de koster det hvide ud af øjnene. Dette skyldes, at deres varmeprodukter såsom håndklædetørrer og elradiatorer kan kontrollere varmeforbruget og ikke kun med den velkendte tænd/sluk-knap. For eksempel UNO, som er navnet på en af Kriss’ unikke håndklædetørrer, er genial både på badeværelset, i køkkenet og i bryggerset, og den bruger max 20 watt om dagen. Det svarer til cirka denne 1 krone om dagen.

 

Foto: Kriss

 

Kom til Søndag i HUSET i uge 6 og 7

I HUSET Middelfart har vi i de kommende to weekender (den 9. og 10. februar i uge 6 og den 16. og 17. februar i uge 7) fokus på badeværelser og alt det, som hjertet kan begære i forhold til design, funktionalitet og tilbehør til det (u)traditionelle badeværelse.

Du kan se flere håndklædetørrer fra bl.a. Kriss, Strømberg og TVS Designradiatorer i den 28.000 kvm store udstilling i HUSET Middelfart.

 

Se alle udstillere inden for badkatergorien og læs mere om Søndag i HUSET.

 

Badudstilling fyn badeværelse Middelfart

februar 15, 2018

Få ny stil i boligen med anderledes nye flader

Foråret nærmer sig og i takt med, at lyset vender tilbage, øges trangen til, at...

januar 28, 2019

En vandhane er ikke længere bare en vandhane

At vælge ny vandhane – eller armatur, som det så fint hedder, er ikke længere...

marts 1, 2018

Sådan vælger du den rigtige bruser

Effektivt og opkvikkende – eller langt og afslappende. Brusebadet tjener forskellige formål afhængig af tidspunktet...