Fold en ny stil ud i køkkenet eller på badeværelset

 

 

Overflader og farver i alle stilarter

Uanset om hvilken stil, du er til, er det enkelt at skabe en stilfuld løsning med Fibo. For selv om alle panelerne er af træ, er de udviklet med stor variation.
Så du kan vælge det rustikke, der ligner beton og mat sten, glans og børstet metal eller designs i stærke farver og med fliselook i alle tænkelige størrelser, også mosaik.

 

 

Bæredygtigt valg til boligen

Fibo er et bæredygtigt valg. Den norske virksomhed har for sin målrettede indsats på dette område modtaget en EPD, Environmental Product Declaration. En verificeret miljøerklæring, som er baseret på ISO 14025 standarden – og giver forbrugerne fakta om produkternes miljøpåvirkning.

I danske boliger – både helårs og sommerhuse – bruges pladerne især ved renoveringer af køkkener, badeværelser og toiletter. Overfladerne er lette at rengøre, fordi de i modsætning til fliser ikke har fuger eller andre ujævnheder, der kan samle snavs.

 

 

Monteres med et klik

Panelerne er godkendt efter Byggebranchens Vådrumsnorm, og dermed spares arbejdet med gips, membran og fliser. Monteringen kan udføres af en tømrer, der skærer og tilpasser panelerne – og klikker dem sammen med Aqualocklåsesystemet. En vandtæt løsning, hvor samlingerne forsegles med en stribe silikone og ikke ses.

 

 

september 25, 2018

Boligstylist: Sådan skal dit hjem se ud lige nu

Engang var langt de fleste danske hjem hvide indvendig. Men i dag vælger flere og...

august 14, 2018

Danske huse skal kunne tåle et mere ekstremt vejr

Fremtidens vejr bliver mere og mere ekstremt, lyder advarslen fra eksperter og organisationer. Og det...

september 4, 2018

Sådan får du nemt et godt indeklima

Alt for mange danskere bor i et hjem med et dårligt og usundt indeklima, der...

molio logo
Book os direkte på Konference.dk
Plannerdays

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik