Firmafester og events

Forplejningen til dit firmaarrangement - fyldt med smagfulde overraskelser

Altid velsmag - og noget for enhver smag

Vi sørger naturligvis for forplejning til alle dine gæster - uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab. Vores kokke sammensætter hver dag buffetter og menuer, hvor deres tages hensyn til forskellige ønsker, livsstile og allergier. Fælles for alle serveringer er dog, at de skabes udfra en prioritering af smagfulde, lokale og økologiske råvarer og ingredienser.

Hold årets julefrokost hos os

Med årstidens udsøgte råvarer har vores kokke sammensat de lækreste julemenuer. Og vores veloplagte personale glæder sig til at hygge om jer.

 

Vi sammensætter julefrokosten, præcis som den passer bedst til jer - både som frokost og aftenarrangement.

Allergiker, diabetiker eller vegetar - intet problem

Vores køkken tilbyder mulighed for at bestille specialkost til diabetikere, allergikere samt gæster, der er vegetarer eller veganere.

 

For at kunne tilberede lækre alternativer til jeres bestilling i HUSET Middelfart, er det dog vigtigt, at køkkenet får besked i god tid.

Udfyld derfor nedenstående skema senest 24 timer inden ankomsten, hvis en eller flere af jer har behov for specialkost.

 

Send skemaet til: [email protected]

Økologi og velsmag - til hverdag og fest

HUSETs Restauranten har det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60 % af alle serveringer er økologiske.

 

Vi har bevidst valgt ikke at stile efter en certificering i hverken sølv eller guld. Vi vælger nemlig ikke økologi for enhver pris. Vi vægter nemlig smag og lokale råvarer mindst lige så højt - og ser ingen grund til at fragte en økologisk tomat hundrede kilometer, hvis vi kan få en, der er lækker, fuld af smag - og dyrket i vores lokalområde.

 

Det, synes vi, giver mening.

Menuer til enhver anledning

Se alle menuer

Restaurant med dådyr i baghaven

HUSETs lyse restaurant er en perle, der ligger naturskønt med panoramaudsigt over Hindsgavl Dyrepark. Den skønne atmosfære bliver understreget, når dådyrene roligt går forbi vinduerne.

 

Restauranten har plads til 260 sultne gæster ad gangen (180 i samme lokale). Langt de fleste af vores firmaarrangementer afholdes i vores restaurantlokaler. Men vi har også alternative lokaler, hvis I fx er et mindre selskab.

 

HUSETs restaurant er ikke bare en fryd for ganen, men også for øjet.

Velkomstdrink under åben himmel - og cocktails i baren

Når vejret viser sig fra sin pæne side, er det oplagt at starte festlighederne med en velkomstdrink i vores skønne atriumgård fyldt med guldregn - eller på terrassen med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

 

Velkomstdrinken kan også nydes i vores café med tilhørende bar. Og om aftenen dæmper vi lyset, tænder musikken og omdanner gerne et område til dansegulv, hvis I har planer om at sætte lidt gang i festen.

 

Vi går op i mad, mennesker og miljøet

Det Økologiske Spisemærke i Bronze

Vi prioriterer at bruge økologiske og råvarer efter sæson. Alle måltider i HUSET Middelfart består derfor altid af 30-60 % økologiske råvarer og ingredienser. 

Lokale råvarer

Vi prioriterer så vidt som muligt at anvende lokale råvarer og dansk-producerede varer, men aldrig uden samtidig at vægte kvalitet og smag. 

Vi bekæmper madspild

Vi begrænser vores madspild og genbruger gerne råvarer, som ikke fejler noget. Fx presser vi juice af overskydende frugter og grøntsager - og bestemmer delvist dagens buffet ud fra beholdning.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Forespørgsel

Udfyld felterne herunder, for at sende os en uforpligtende forespørgsel