Månedens opskrift: Efterårssuppe med butternutsquash

 

 

Butternutsquashsuppe

4 personer

 

Du skal bruge:

1 butternutsquash  (skrællet)

1 rød peber

1 stort løg

2 fed hvidløg

2 gulerødder

1 stilke rosmarin

3 stilke timian

1 l grøntsagsfond

Citron

1 spsk. smør

Salt/peber

Evt. lidt tørret chili, frisk persille og cremefraiche som topping

 

Sådan gør du:

Grøntsagerne klargøres og skæres i grove tern. Sauteres i olie ca. 10 minutter, hvorefter urterne og grøntsagsfonden tilsættes.

Lad det simre i ca. 20 min – eller til alt er kogt mørt.

Blend nu suppen cremet med smør og smag til med lidt citron samt salt og peber.

 

Velbekomme!

 

september 5, 2018

Månedens opskrift: Rugsticks og rødbedepesto

Sommeren er forbi, og det er igen blevet tid til at nyde godt af efterårets...

januar 1, 2018

Månedens opskrift: Køkkenchefens energibooster

Januar er en måned, hvor de fleste af os godt kan bruge lidt ekstra energi...

januar 3, 2018

6 tendenser inden for konferencemad 2018

Et nyt år betyder nye tendenser og nye strømninger - også inden for mad og...

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik