11 november, 2021

COVID19-retningslinjer i konferencecenteret

COVID19-retningslinjer i konferencecenteret

RETNINGSLINJERNE I KONFERENCECENTERET

SE COVID19-RETNINGSLINJER FOR BYGGEUDSTILLINGEN

Når du besøger vores konferenceafdeling gælder følgende retningslinjer:

  • Der er fra d. 12/11-21 krav om fremvisning af Coronapas
  • Vi opfordrer til at holde god afstand og vaske eller afspritte dine hænder hyppigt
  • Vi appellerer til at følge retningslinjerne og udvise generelt hensyn over for andre
  • Besøg ikke HUSET Middelfart, hvis du er syg eller udviser symptomer på coronavirus

Hvad er et Coronapas?
Myndighederne kræver, at du som konferencegæst skal fremvise coronapas samt gyldigt ID-kort. Det vil sige en dokumentation for enten vaccination, tidligere smitte eller negativ test (PCR-test eller kviktest).

Besøg trygt HUSET Middelfart

I HUSET Middelfart følger vi HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program.

Samtlige medarbejdere i HUSET er certificeret efter gennemført Safe to visit kursusforløb. Det er din tryghed og sikkerhed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

”SAFE TO VISIT” – programmet hos HUSET indeholder følgende:

restriktioner i HUSET, juni måned

KLAR INFORMATION OM GOD ADFÆRD
Vi har synlige skilte i alle lokaler om gæsteantal og retningslinjerne vi følger på baggrund af sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi opfordrer naturligvis også, alle vores gæster til at holde god afstand og være bevidst om egen helbredstilstand for forsvarlig omgang med øvrige gæster.

ØGET RENGØRING, VASK OG DESINFEKTION
Vi gør grundigt rent og desinficerer de kontaktpunkter, som berøres af mange - et øget antal gange dagligt. Og vi har naturligvis også skærpet rengøring i forbindelse med både ankomst og afrejse. Der er adgang til sprit og aftørringsklude i alle lokaler.

Og der er alle steder i HUSET fokus på let adgang til at vaske og spritte hænder af.

SIKKER AFSTAND
Arealerne inde og ude tilpasses løbende efter de til enhver tid gældende retningslinjer, som myndighederne anbefaler.

Vores mødelokaler er indrettet, så smittefare minimeres, og der kan holdes afstand. Vi har retningslinjer for ophold i lokaler og øvrige gæsteområder, herunder afstandsmarkering og øvrig informativ skiltning til vores gæster.

SIKKERHED FOR HØJT HYGIEJNENIVEAU
Vores medarbejdere orienteres løbende om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Alle medarbejder har gennemført modulerne i HORESTAs "Safe to visit kursus", og har derfor øget fokus på hygiejne, sikker afstand og tryghed for alle.

STYR PÅ ARBEJDSGANGE
Vi har ændret vores arbejdsgange, så vi minimerer tiden, hvor der er tæt kontakt mellem gæster, medarbejdere og leverandører.

Vi har udarbejdet en plan for håndtering af tilfælde, hvor der er mistanke om – eller er bekræftet – COVID19smitte blandt gæster eller personale.

Har du brug for yderligere afklaring i forhold til dit besøg, er vi naturligvis som altid klar til at besvare dine spørgsmål.
Læs mere om HORESTAs ”SAFE TO VISIT” program – klik her.

HUSETs CORONA afbestillingsgaranti: Ved en ny udmelding fra myndighederne om forsamlingsforbud grundet pandemi, kan din booking flyttes eller annulleres omkostningsfrit.

Vi tilpasser løbende vores håndtering af hensynene til vores gæster, og informationen her på siden vil i takt hermed blive opdateret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et trygt besøg i HUSET Middelfart.