Sommeroplevelser i HUSET Middelfart

Åben alle dage kl. 10-17 | Gratis adgang og parkering

Masser af inspiration
og gratis oplevelser

HUSET Middelfart er Danmarks største byggeudstilling - og rummer hele 28.000 kvm fyldt med lækre 1:1 løsninger. I sommerferien er de fleste stande ubemandet, så I har rig mulighed for at snuse rundt i jeres eget tempo og lade jer inspirere.

 

Udstillingen er åben alle dage kl. 10-17.

 

Et besøg i HUSET Middelfart er en hyggeligt aktivitet for hele familien. I hele sommerferien (uge 27-31) kan ungerne gå på jagt efter "det forsvundne værktøj" i udstillingen, mens de voksne kan gå på jagt efter nye ideer til renovering af huset, haven eller sommerhuset.

 

Gratis skattejagt for børn
- find det forsvundne værktøj

HUSETs håndværker har været rundt i udstillingen, men han har glemt sit værktøj rundt omkring på standene.

 

Han kan ikke huske, hvor han har glemt hvad? Men han kan huske, hvor han har været og hvilket værktøj, han havde med sig.

 

Vil du hjælpe ham med at finde sit værktøj igen?
- så starter aktiviteten i HUSETs reception, hvor I får opgaven udleveret.

Produkter og løsninger til
have og udeliv

Skal du bruge sommerferien til at skabe drømmehaven? Så er der masser af inspiration at finde primært i den udvendige del af udstillingen.

 

Her kan du bl.a. opleve:

  • Drivhuse, pavilloner og orangerier
  • Udestuer, markiser og overdækninger
  • Belægninger og hegn-løsninger
  • Outdoor wellness og outdoor living-produkter
  • Porte og carporte

Masser af inspiration til
nybyggeri og renovering

Er tiden inde til at bygge eller renovere hus? Så bliv klogere på materialer og muligheder, som du primært finder i den indvendige del af udstilling.

 

Her kan du bl.a. opleve:

  • Stor badudstilling
  • Vinduer, døre og gulve
  • Varme-, isolerings- og akustikløsninger
  • Energi, teknik og SmartHome

Danmarks største udstilling af sommerhuse

Her finder du nemlig Danmarks største udstilling af 1:1 fritidshuse og sommerhuse. Hele 15 forskellige huse fra syv af landets største og mest anerkendte leverandører.

 

Det er muligt at låne en til følgende udstillingshuse i HUSETs reception:

Stenhøj Husene, Kalmar-huse,  EMCA Huset, Planet Huse, EBK Huse, Lilje-Huset 

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag gratis en dejlig kop kaffe (eller te) med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger.

 

Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang, parkering og en god kaffe,
når du besøger vores udstilling.

 

HUSET Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

 

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Lige ved HUSET Middelfart finder du også ...

HINDSGAVL DYREHAVE

Hindsgavl Dyrehave ligger som nabo til HUSET Middelfart. Her græsser over 300 hjortevildt i det 165 hektar store indhegnede naturområde. Der er fri adgang til dyrehaven.

 

NATURBANE FOR DE MINDSTE

Lad børnene gå balance og klatre på naturbanen, som Nordleg har opsat midt i udstillingen.

Imens kan I kigge rundt i den store udendørs udstilling.

To gode ishuse

Nyd en gammeldaws is eller softice på jeres tur rundt i udstillingen. Der ligger to ishuse (Skovgrillen og Kitchen) lige ved siden af HUSET Middelfart - og de er begge et besøg værd.

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00

Trends og tendenser inden for hus og have

Besøg HUSET Middelfart i efterårsferien

Besøg HUSET Middelfart i efterårsferien

Få inspiration til alle dele af dit næste byggeprojekt ét sted! Skal du bygge nyt, renovere det eksisterende eller bygge til? Så lad dig inspirere til alle dele af byggeprojektet ét sted. I HUSET Middelfart udstiller over 120 producenter - fra VELUX, Junckers og Willab Garden til GROHE, Geberit og Vola - alle deres nyeste produkter på Danmarks største byggeudstilling. Se, rør og spørg om produkterne, mens dine børn er på græskarjagt i udstillingen og får en slikpose som belønning.   Efterårsferien står for døren - og det samme gør byggeprojekter og boligdrømme for mange. Læg derfor vejen forbi Danmarks største byggeudstilling i HUSET Middelfart. Her udstiller over 120 producenter inden for byggeri og indretning deres mange, nye produkter og kombinationsmuligheder i den 28.000 kvm store byggeudstilling. Med andre ord kan I finde inspiration til hele byggeprocessen i HUSET, hvor I møder producenter inden for vinduer, gulve, badmøbler, energirenovering og meget mere. I HUSET kan I i ro og mag se, røre og spørge om de mange produkter i udstillingerne og få gratis byggerådgivning. Imens kan børn gå på græskarjagt i udstillingen og ’vinde’ en slikpose. Udenfor finder I desuden den 26.000 kvm store udstilling af bl.a. redskabsskure, pavilloner og udestuer. Oplev også Danmarks største udstilling af fritidshuse - og nyd en spadseretur i dyreparken omkring HUSET efterfølgende. Praktisk: Adgang til udstillingerne, parkering, kaffe og slikposer er naturligvis gratis. Åbningstiden i efterårsferien er 16. oktober til den 24. oktober, alle dage 10.00-17.00. Adressen er Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Kontakt os evt. på +45 7085 8128 eller [email protected] Vi ses i HUSET Middelfart   Varm op og se alle produkter, trends og muligheder her
Læs mere
1 oktober, 2021
Kom til Badets Dag – og spar 25% på alt Dansani*

Kom til Badets Dag – og spar 25% på alt Dansani*

Badets Dag afholdes i samarbejde med Dansani, som du bl.a. kan opleve her i HUSET Middelfart. Lørdag den 2. oktober tilbyder de - udover god inspiration og gode råd - også rigtig gode tilbud. Dansani har en stor og flot udstilling af badmiljøer i HUSET Middelfart. Udover Dansani finder du også en række andre badudstillere i HUSET Middelfart samt Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart, som tilbyder hjælp af med alt fra indretningsinspiration til leverance og installation. Besøg indretningskonsulenten fra Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart i byggeudstillingen - og kom i gang med dit nye badeværelse. Danmarks største badudstilling Vi har det hele i vores 600 kvm store badudstilling - bl.a. badeværelsesmøbler, vaske, brusere, armaturer, badekar, afløb, spejle, håndklædetørrer, wc'er og duchetoiletter. På Badets Dag kan du desuden opleve de nyeste miljøvenlige løsninger fra nogle af verdens førende badproducenter, som har udviklet produkter, der markant reducerer vandforbrug og belastningen af miljøet. Spar 25 % på dagen Når du på Badets Dag køber badeværelsesmøbler, vaske, brus eller tilbehør fra Dansani sparer du hele 25 %. Så kom ind og se det flotte udvalg i HUSET Middelfart – og kom hjem med dansk design i verdensklasse. Tilbuddet gælder kun d. 2. oktober 2021 - og gælder ikke i forvejen nedsatte varer.
Læs mere
27 september, 2021
Orangeri – en grøn oase året rundt

Orangeri – en grøn oase året rundt

Sydlandsk stemning i baghaven Du kender sikkert det med at drømme sig væk til varmere himmelstrøg på en gråvejrsdag. Et orangeri kan hjælpe dig godt på vej. Orangeriet er nemlig ikke kun et udvidet drivhus for de planter, der ikke tåler kulde, men et ekstra rum til dig og familien, hvor I kan lede tankerne hen på den sydeuropæiske stemning og samtidig få glæde af citrustræer, krydderurter og blomster hele året. I et orangeri udnyttes dagslyset, der let kommer ind af vinduerne, til at skabe et varmere, eksotisk klima året rundt, og alt afhængig af størrelse kan et orangeri udstyres med store planter, lækre møbler, udekøkken, hængekøje, springvand mm. Dine behov og ønsker Det er vigtigt, at du gør det klart for dig selv, hvad det er, du drømmer om. Kan du lide at plante dine egne afgrøder og have fingre i jorden, så er det måske mere et drivhus, du er på udkig efter. Men længes du efter varme, ekstra plads og en vinterhave til dine tropiske planter, så er et orangeri det rette for dig. Kom til messen Bo & Byg Bedre den 4.-5. september 2021 Det kræver god forberedelse, og alle detaljer skal være på plads, inden du anlægger dit orangeri. Orangeriets størrelse skal selvfølgelig passe sammen med dine behov, og placeringen af orangeriet afhænger af din haves størrelse, eller om du ønsker dit orangeri i forlængelse af huset. Det kan du dyrke i dit orangeri: Lime Appelsiner Citroner Figner Oliven Vindruer Fersken Agurk Peberfrugt Chilipeber Krydderurter Desuden er orangeri et godt sted for andre eksotiske planter og blomster til at skabe en sydlandsk stemning. Kom til messen Bo & Byg Bedre den 4.-5. september 2021 Stor udstilling af orangerier og pavilloner I HUSET Middelfarts store udvendige udstilling kan se se og opleve flere pavilloner, orangerier og udestuer fra nogle af landets førende leverandører, fx.: Willab Garden SunLux Vica Danmark Ahlnor Arte Glasbyg NSH Nordic Der er fri adgang til udstillingen, hvor du kan hente gratis inspiration og selv gå på opdagelse alle dage mellem kl. 10-17. Kom til messen Bo & Byg Bedre den 4.-5. september 2021
Læs mere
6 august, 2021