Referencer

Få indblik i hvorfor andre virksomheder inden for byggebranchen har valgt at udstillle i HUSET Middelfart

HUSETs udstillere fortæller ...

Vi har spurgt nogle af vores udstillere, hvorfor de har valgt at have en stand i HUSET Middelfart. Læs om overvejelserne bag, fordelene og udbyttet, de oplever ved at udstille deres produkter i Danmarks største byggeudstilling.

"Et oplagt showroom, når man driver en webshop"

Med vores udstilling føler vi, at vi har fået en unik mulighed for at nå ud til alle og favne mere bredt geografisk end førhen.

 

Det er også vigtigt at have med, at Conteco er en relativ lille virksomhed målt på medarbejdere. Udstillingen i HUSET Middelfart har derfor været et godt alternativ til at skulle bemande et selvstændigt showroom på Fyn eller i Jylland og kontrollere dette fra vores kontor i Dragør.

"Vi ser det som en fordel at være placeret side om side med vores konkurrenter"

Vi spørger alle vores kunder, hvor de finder inspiration til byggeriet af deres sommerhus og 65 % svarer, at det gør de i udstillingshusene. For 70% af vores kunders vedkommende er udstillingen desuden den første kontakt, de har med Planet Huse.

 

For vores branche fungerer det rigtig godt at være placeret sammen. Flere udstillere trækker flere kunder til, og der er naturligvis også synergier i forbindelse med markedsføring.

"Vi drager nytte af synergien i at ramme en fælles målgruppe"

Med flere tusinde besøgende om året i HUSET Middelfart, når vi ud til en stor målgruppe af private husejere, som ellers ville kræve mange forskellige salgskanaler at nå ud til.

 

I HUSET Middelfart har vi derudover et centralt sted i landet, hvor vi kan mødes med vores kunder, samarbejdspartnere og forhandlere, hvor vi også kan demonstrere vores produkter.

 

Book rundvisning i byggeudstillingen

Udfyld felterne, så finder vi sammen en dato for en uforpligtende rundvisningen – og byder også gerne på en frokost i HUSETs Restaurant. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os og aftale en tid med det samme på 70 12 36 00.