HUSET Middelfart i påsken

Åben alle dage kl. 10-17 | Gratis adgang og parkering

Masser af inspiration
og gratis oplevelser

HUSET Middelfart er Danmarks største byggeudstilling - og rummer hele 28.000 kvm fyldt med lækre 1:1 løsninger. I påsken har rig mulighed for at snuse rundt i jeres eget tempo og lade jer inspirere.

 

Udstillingen er åben ALLE DAGE i påsken kl. 10-17.

 

Et besøg i HUSET Middelfart er en hyggeligt aktivitet for hele familien.

I hele påskeferien kan familiens yngste gå på påskejagt i udstillingen, mens de voksne kan gå på jagt efter nye ideer til renovering af huset, haven eller sommerhuset.

Danmarks største udstilling af sommerhuse

Her finder du nemlig Danmarks største udstilling af 1:1 fritidshuse og sommerhuse. Hele 15 forskellige huse fra syv af landets største og mest anerkendte leverandører.

 

I påsken er der konsulenter til stede i flere af udstillingshusene. Og ellers har du mulighed for at låne en nøgle i HUSETs reception og selv kigge indenfor (dog ikke Sonne Huse).

Produkter og løsninger til
have og udeliv

Skal du bruge sommerferien til at skabe drømmehaven? Så er der masser af inspiration at finde primært i den udvendige del af udstillingen.

 

Her kan du bl.a. opleve:

 • Drivhuse, pavilloner og orangerier
 • Udestuer, markiser og overdækninger
 • Belægninger og hegn-løsninger
 • Outdoor wellness og outdoor living-produkter
 • Porte og carporte

Masser af inspiration til
nybyggeri og renovering

Er tiden inde til at bygge eller renovere hus? Så bliv klogere på materialer og muligheder, som du primært finder i den indvendige del af udstilling.

 

Her kan du bl.a. opleve:

 • Stor badudstilling
 • Vinduer, døre og gulve
 • Varme-, isolerings- og akustikløsninger
 • Møbler og SmartHome

Gratis byggerådgivning

Søndag den 4. april,  kl. 10-15  

 

Ved HUSETs Byggeråd får du en professionel og uvildig vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje.

 

HUSETs ByggeRåd, kan rådgive om små og større projekter inden for:

 

 • Nybyggeri og renovering
 • Ombygninger og tilbygninger
 • Bæredygtigt byggeri og energibesparelser

Hjælp os med at finde de gemte æg

GRATIS PÅSKEJAGT FOR BØRN 

 

I hele påskeferien kan børn og barnlige sjæle gå på jagt efter påskeæg med bogstaver i hele udstillingen. Det er dog kun børnene, der bliver belønnet med et påskeæg for at finde frem til "påskeordet".

 

Vil I hjælpe os med at finde æggene?
- så starter aktiviteten i HUSETs reception, hvor I finder opgavebeskrivelsen.

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00

Nyd en gratis to-go-kaffe

Tag gratis en dejlig kop kaffe med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger.

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang, parkering og en god kaffe,
når du besøger vores udstilling.

 

HUSET Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

 

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17 - også i hele påsken.

Lige ved HUSET Middelfart finder du også ...

HINDSGAVL DYREHAVE

Hindsgavl Dyrehave ligger som nabo til HUSET Middelfart. Her græsser over 300 hjortevildt i det 165 hektar store indhegnede naturområde. Der er fri adgang til dyrehaven.

 

NATURBANE FOR DE MINDSTE

Lad børnene gå balance og klatre på naturbanen, som Nordleg har opsat midt i udstillingen.

Imens kan I kigge rundt i den store udendørs udstilling.

To gode ishuse

Nyd en gammeldaws is eller softice på jeres tur rundt i udstillingen. Der ligger to ishuse lige ved siden af HUSET Middelfart - og de er begge et besøg værd.

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00

Trends og tendenser inden for hus og have

Saml inspiration til dit <BR data-lazy-src=

Saml inspiration til dit
drømmekøkken og -bad

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum. Kom derfor til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november og få inspiration til at skabe dit drømmekøkken eller -bad. Opgradering af køkken og bad er en investering, som man glæder sig over dagligt. Uanset, om du skal i gang med den helt store renovering af køkken eller badeværelse - eller blot er på jagt efter muligheder for små opdateringer, så kom til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november og få inspiration til at skabe dit drømme-køkken eller -bad. Måske skal der ikke så meget til, som du tror, for at skabe mere daglig glæde? Lad dig inspirere på den 28.000 kvm store byggeudstilling, hvor 120 af Danmarks førende producenter udstiller deres smagfulde og nyeste løsninger og produkter. Her kan du se, røre, afprøve og spørge ind til de mange produkter og leverandør-muligheder. Du behøver med andre ord kun køre ét sted hen, når du skal samle inspiration til dit kommende køkken og badeværelse: Vi ses til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november 10-17. Se alle udstillerne i HUSET her. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021
Optimale produkter kan optimere din renovering

Optimale produkter kan optimere din renovering

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til funktionalitet, holdbarhed, montering eller grøn profil, så du ender med et resultat, der passer lige nøjagtig til dig. Du kan selvfølgelig renovere, som du plejer, eller som naboen gør det. Men du kan også søge ny inspiration, indsigt i og viden om nye produkter og løsninger, der gør dit renoveringsprojekt til en god oplevelse mange år fremover. Søg inspiration i HUSET Middelfart, når der er Åbent Hus i weekenden 6. & 7. november kl. 10-17. Det er måske mindre, end du tror, der skal til for at gøre den store forskel – eller måske ved du slet ikke endnu, hvilken løsning der er den helt rette for dig. På Danmarks største byggeudstilling kan du slå fantasien løs på den 28.000 kvm store udstilling, hvor du oplever løsninger og produkter fra over 120 af landets førende producenter. Da kan du ét sted finde de helt rigtige løsninger til dit projekt og live se, røre og spørge ind til konkrete produkter. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021
Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan du blive klogere på, hvad der findes af modeller og muligheder, samt hvad du skal kigge efter, når du vælger dit næste sommerhus. Det kan være svært at forestille sig, hvilket sommerhus man drømmer om, hvis man ikke har overblik over muligheder, modeller, udformninger – eller specifikationer som lysindfald, arkitektonisk udtryk, farve, dimensionering, fordeling af rum, lysindfald, prioriteringen af de fælles arealer og meget mere. Find derfor det sommerhus, der passer bedst til dit og din families behov, når du besøger HUSET Middelfart til Åbent Hus den 6. og 7. november klokken 10-17. I den udendørs udstilling finder I nemlig den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Udstillingen har hele 13 forskellige og fuldt møblerede fritidshuse fra 5 af landets største og mest anerkendte producenter. Indenfor kan I opleve og suge inspiration til jer på landets største byggeudstilling, der strækker sig over 28.000 kvadratmeter bestående af over 120 producenters produkter og løsninger. Mange generationer deler et sommerhus i familien, som kom endelig alle sammen til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. & 7. november. Så er I sikre på, at sommerhuset passer alle aldre – og så kan I nøjes med at køre ét sted hen for at suge inspiration til jer. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021