Fritidshuse

Forelsk dig i et fritidshus eller sommerhus, der passer til netop din familie

Find dit nye fritidshus

Hos HUSET Middelfart finder du Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse. I weekenderne er flere af husene bemandet fra kl. 13-16, og du har derfor rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Vil du være helt sikker på, at der er en konsulent til stede i lige netop dit drømmesommerhus, inden du starter bilen, så kontakt de enkelte udstillere herunder og aftal at mødes i HUSET Middelfart. 

 

SE VORES FRITIDSHUSGUIDE

Alle Fritidshuse

Find dit nye fritidshus i Danmarks største fritidshusudtilling

I disse år er der rigtig gode muligheder for at bygge nyt fritidshus eller sommerhus. Det er billigt at låne penge, og der er noget at få for alle privatøkonomier.

 

HUSETs byggeudstilling har den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Lige præcis her risikerer du derfor at falde pladask for et af slagsen.

 

Gå på opdagelse. Mærk stemningen, lyset, duften og kvaliteten af materialerne i de forskellige huse. Hvilket fritidshus dækker bedst din families behov?

15 drømmehuse på en time

I vores byggeudstilling samler vi alt på ét sted. Derfor kan du for eksempel se og sammenligne 15 fritidshuse og sommerhuse på under én time. Vi har bemanding i husene hver weekend fra kl. 13-16, hvor du kan få gode råd og svar på dine spørgsmål. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte udstillerne direkte (klik på udstillerne i toppen af siden) eller booke gratis rådgivning hos HUSET Middelfarts fritidshusudstillere.

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Tæt på motorvejen midt i Danmark

HUSET Middelfart konferencecenter & fritidshuse ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Vi er derfor, for de fleste, højst et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016