Forår i HUSET

Start dit byggeprojekt til Forår i HUSET

I næstesidste weekend i marts slår HUSET Middelfart dørene op for forbrugermessen: Forår i HUSET - og der er gratis adgang for alle.

Her er hele 28.000 m² udstilling med inspiration ombygning, nybyg eller renovering af boligen inklusive Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse.  

 

Messen er åben lørdag den 24. marts og søndag den 25. marts fra kl. 10-17 

Gratis adgang til messen den 24.-25. marts 2018

Besøg messen: Forår i HUSET - og få masser af gratis inspiration til dit næste byggeprojekt i den 28.000 kvm store udstilling inde eller ude.

Over 150 udstillere står klar til at rådgive og vejlede dig - uanset om foråret skal bruges på at renovere badeværelse, skifte tag eller vinduer, installere varmepumpe, opsætte nyt hegn, bygge fritidshus eller noget helt sjette.

Så tag familien med på tur til Middelfart og bliv klogere på dit byggeprojekt, deltag i foredrag og konkurrencer og gør en god handel. 

Gratis foredrag med boligstylist Tina Dalbøge

Lørdag og søndag kl. 11.00-12.00 

Få Tina Dalbøges bedste tricks som boligstylist og hent ny inspiration til indretning af dit hus og have. Som boligstylist har hun besøgt flere hundrede hjem, og i løbet af foredraget viser hun bl.a. eksempler på små og store idéer til hele boligen – både ude som inde – og giver et indspark til, hvordan du kan indrette dig mere personligt.

 

Tina Dalbøge viser også, hvordan du kan mikse nyt og gammelt og øser ud af sine idéer til funktionelle og spændende gør-det-selv-løsninger, der giver dit hjem personlighed og sjæl. Og så er idéerne endda lette at gå til - og koster ikke en bondegård.

Udstillere på messen

På messen udstiller hovedparten af vores faste samarbejdspartnere, men også en række gæsteudstillere med spændende sæsonaktuelle produkter og services. 

Få 15 minutters gratis byggerådgivning

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. Vi tilbyder 15 minutters gratis byggerådgivning. 

Her får du en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd hvis du fx er i tvivl om: 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer

Har du spørgsmål? Giv os endelig et kald

70 12 36 00

Lidt at tygge på ...

Der vil være rig mulighed for at fordøje dagens indtryk i løbet af messen - både inde og ude.

Her vil være forskellige spisesteder med noget for enhver smag - uanset om du er til klassisk, højtbelagt smørrebrød, lækker økologisk streetfood eller blot har behov for lidt til den søde tand. 

Lidt praktiske informationer

Åbningstider

Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 10 – 17

Entré

Der er GRATIS entré for alle. 

Parkering

HUSET Middelfart har gode og gratis parkeringsforhold.

Find vej til messen

Messen Forår i HUSET afholdes i Danmarks største permanente byggeudstilling:

HUSET Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart  

Vi ses til Forår i HUSET!

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016