Det sker

Vi har åbent året rundt, men visse dage er der ekstra meget at komme efter

Få gratis rådgivning og inspiration, før du bygger

Det er ofte en stor beslutning og investering at bygge om, bygge ud eller forny. Det kræver råd, vejledning og inspiration.

I HUSET Middelfart finder du en række eksperter, som kan hjælpe dig til at få den bedste start eller hjælpe dig videre til næste step i din byggeproces. 

Søndag i HUSET 2018

Det sitrer af god energi og nye idéer, når vi (næsten) hver søndag inviterer til Søndag i HUSET.

 

Der er GRATIS adgang til den 28.000 m² store udstilling, hvor du kan opleve over 120 udstillere med alt lige fra badmiljøer til fritidshuse. Ligesom du både kan få gratis information fra udstillerne og vejledning fra Bedre Bad-konsulenten samt uvildige byggerådgivere.

 

Så hvad enten du skal have den sidste brik på plads i dit boligprojekt, eller du skal i gang med de allerførste skitser, så er der inspiration og hjælp til at komme videre.

Åbningstider og værter ved Søndag i HUSET 2018

Udstillerne er primært til stede i weekenden, så vil du snakke med en eller flere af vores udstillere, så ring og hør, om der er en konsulent til stede på standen, den dag du har planer om at komme forbi.

 

I forbindelse med Søndag i HUSET i november kan du bl.a. møde:

 

4/11 - Ahlnor og Timberman

11/11 - Novoferm, Sonne Huse og Vola

18/11 - Alument og Lindab

25/11 - EEN TIL EEN og Timberman

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Se hvad der sker i HUSET Middelfart i dag

Selvom åbningstiderne er de sammen alle dage i HUSET Middelfart, så er aktiviteterne ikke de samme. I vores aktivitet- og bookingskalender kan du altid se, de spændende aktiviteter og arrangementer vi har på programmet - og booke et GRATIS møde med en af vores rådgivere eller konsulenter. 

Receptionist Irene Aamand

Irene Aamand

Receptionist/Servicemedarbejder

[email protected] +45 6341 2706

Vil du vide mere?

Irene kender udstillingen bedre end sin egen bukselomme, så mangler du svar på noget, der vedrører udstillingen, kan hun helt sikkert være behjælpelig med et svar. 

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik