Det sker

Vi har åbent året rundt, men visse dage er der ekstra meget at komme efter

Få gratis rådgivning og inspiration, før du bygger

Det er ofte en stor beslutning og investering at bygge om, bygge ud eller forny. Det kræver råd, vejledning og inspiration.

I HUSET Middelfart finder du en række eksperter, som kan hjælpe dig til at få den bedste start eller hjælpe dig videre til næste step i din byggeproces. 

Søndag i HUSET 2018

Det sitrer af god energi og nye idéer, når vi (næsten) hver søndag inviterer til Søndag i HUSET.  

 

Der er GRATIS adgang til den 28.000 m² store udstilling, hvor du kan opleve over 150 udstillere med alt lige fra badmiljøer til fritidshuse. Ligesom du både kan få gratis information fra udstillerne og vejledning fra Bedre Bad-konsulenten samt uvildige byggerådgivere.

 

Så hvad enten du skal have den sidste brik på plads i dit boligprojekt, eller du skal i gang med de allerførste skitser, så er der inspiration og hjælp til at komme videre.

 

Åbningstider og værter ved Søndag i HUSET 2018

Udstillerne er primært til stede i weekenden, så vil du snakke med en eller flere af vores udstillere, så ring og hør, om der er en konsulent til stede på standen, den dag du har planer om at komme forbi.

 

I forbindelse med Søndag i HUSET i september kan du bl.a. møde:

2/9 Alument, Strømberg, Timberman, Willab Garden

9/9 Dansk Solafskærmning og Sikring, INUAVola

16/9 Bedre Bad - Bedre Energi, Lindab

23/9 EMCA Huset, Markilux

29/9 og 30/9 holder vi messen: Efterår i HUSET (gratis adgang) 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Se hvad der sker i HUSET Middelfart i dag

Selvom åbningstiderne er de sammen alle dage i HUSET Middelfart, så er aktiviteterne ikke de samme. I vores aktivitet- og bookingskalender kan du altid se, de spændende aktiviteter og arrangementer vi har på programmet - og booke et GRATIS møde med en af vores rådgivere eller konsulenter. 

Receptionist Irene Aamand

Irene Aamand

Receptionist/Servicemedarbejder

[email protected] +45 6341 2706

Vil du vide mere?

Irene kender udstillingen bedre end sin egen bukselomme, så mangler du svar på noget, der vedrører udstillingen, kan hun helt sikkert være behjælpelig med et svar. 

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik

Forbrugermessen Efterår i HUSET
  • Byggeudstilling
  • Konferencecenter
  • Resturant
  • Hotel

Efterår i HUSET

Kom til forbrugermessen efterår i huset - dit hus og klimaet

29.-30. september 2018 kl. 10-17

Fri adgang, 150 stande og gratis bygge- og energirådgivning. Dét er blot tre gode grunde til at besøge den store efterårsmesse i HUSET Middelfart - med temaet Dit hus og klimaet.

Her er hele 28.000 m2 fyldt med inspiration til ombygning, nybyg og renovering af hus og have samt Danmarks største udstilling af fritidshuse.

Så tag familien med på tur til Middelfart og bliv klogere på dit byggeprojekt, oplev de nyeste produkter, få tips og gode råd, deltag i foredrag og konkurrencer og gør en god handel.

Se mere
  • Hindsgavl Allé 2
  • 5500 Middelfart
  • T: +45 7012 36 00
  • www.huset-middelfart.dk
Logo
Luk catch