Det sker

Få et overblik over arrangementer i HUSET Middelfart

Søndag i HUSET Middelfart

Det sitrer af god energi og nye idéer, når vi (næsten) hver uge fra søndag den 14. januar 2018 inviterer til Søndag i HUSET.  

 

Der er GRATIS adgang til den 28.000 m² store udstilling, hvor du opleve over 150 udstillere med alt lige fra badmiljøer til fritidshuse. Ligesom du både kan få gratis information fra udstillerne og vejledning fra Bedre Bad-konsulenten samt uvildige byggerådgivere.

 

Så hvad enten du skal have den sidste brik på plads i dit boligprojekt, eller du skal i gang med de allerførste skitser, så er der inspiration og hjælp til at komme videre.

 

Følg os på Facebook og Instagram og få tips, trends og tricks samt besked om arrangementer, konkurrencer og begivenheder i HUSET Middelfart.

Åbningstider 2017

Du kan gå på opdagelse i vores byggeudstilling året rundt fra 10-17 med undtagelse af juleferien. 

 

Lukket fra og med lørdag den 23. december 2017 til og med 2. januar 2018.

 

Vil du snakke med en eller flere af vores udstillere, så ring og hør, om der er en konsulent til stede på standen, den dag du har planer om at komme forbi.  

Se hvad der sker i HUSET Middelfart i dag

Selvom åbningstiderne er de sammen alle dage i HUSET Middelfart, så er aktiviteterne ikke de samme. I vores aktivitetskalender kan du altid se, om vi har  spændende aktiviteter eller arrangementer på programmet - og i bookingkalenderen kan du se, hvornår du har mulighed for at booke et GRATIS møde med en af vores rådgivere eller konsulenter. 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016