Søndag i HUSET

Kom til Søndag i HUSET (næsten) hver søndag - og få gratis inspiration og byggerådgvining

Få gratis rådgivning og inspiration, før du bygger

Det er ofte en stor beslutning og investering at bygge om, bygge ud eller forny. Det kræver råd, vejledning og inspiration.

I HUSET Middelfart finder du en række eksperter, som kan hjælpe dig til at få den bedste start eller hjælpe dig videre til næste step i din byggeproces. 

Søndag i HUSET 2018

Det sitrer af god energi og nye idéer, når vi (næsten) hver søndag inviterer til Søndag i HUSET.  

 

Der er GRATIS adgang til den 28.000 m² store udstilling, hvor du kan opleve over 150 udstillere med alt lige fra badmiljøer til fritidshuse. Ligesom du både kan få gratis information fra udstillerne og vejledning fra Bedre Bad-konsulenten samt uvildige byggerådgivere.

 

Så hvad enten du skal have den sidste brik på plads i dit boligprojekt, eller du skal i gang med de allerførste skitser, så er der inspiration og hjælp til at komme videre.

 

Åbningstider og værter ved Søndag i HUSET 2018

Udstillerne er primært til stede i weekenden, så vil du snakke med en eller flere af vores udstillere, så ring og hør, om der er en konsulent til stede på standen, den dag du har planer om at komme forbi.  

 

I marts kan du bl.a. møde følgende udstillere i forbindelse med Søndag i HUSET:

4/3  - IBF og Velux 

11/3 - Alument og Timberman

18/3 - Lilje-huset og Pavillon Danmark

24/3 og 25/3 - Forbrugermessen: Forår i HUSET 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Se hvad der sker i HUSET Middelfart i dag

Selvom åbningstiderne er de sammen alle dage i HUSET Middelfart, så er aktiviteterne ikke de samme. I vores aktivitet- og bookingskalender kan du altid se, alle de spændende aktiviteter og arrangementer vi har på programmet - og booke et GRATIS møde med en af vores rådgivere eller konsulenter. 

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016
Forbrugermessen Forår i HUSET
  • Byggeudstilling
  • Konferencecenter
  • Resturant
  • Hotel

Forår i HUSET

Forbrugermessen forår i huset

24.-25. marts 2018 kl. 10-17

Fri adgang, mere end 150 udstillere - og gratis byggerådgivning. Det er blot tre gode grunde til at besøge den store forårsmesse i HUSET Middelfart.

Her er hele 28.000 m2 fyldt med inspiration til ombygning, nybyg og renovering af hus og have samt Danmarks største udstilling af fritidshuse.

Så tag famillien med på tur til Middelfart og bliv klogere på dit byggeprojekt, oplev de nyeste produkter, få tips og gode råd, deltag i foredrag og konkurrencer og gør en god handel.

Se mere
  • Hindsgavl Allé 2
  • 5500 Middelfart
  • T: +45 7012 36 00
  • www.huset-middelfart.dk
Logo
Luk catch