Byggerådgivning

Book GRATIS byggerådgivning med HUSETs byggerådgivere

Kyndig byggerådgivning for alle

Byggerådgivning og gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, der virkelig har forstand på det. I vores ByggeRåd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit byggeprojekt, dine indretningsspørgsmål eller dit anlæg i hus og have.

Gratis byggerådgivning

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. Vi tilbyder 15 minutters gratis byggerådgivning. 

I HUSET Middelfarts ByggeRåd får du en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd og kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt, din nye indretning eller dit nye anlæg i hus eller have. Spørg eksempelvis om: 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer


Der er 15 min. GRATIS ByggeRåd den første søndag HVER måned (undtaget  januar, juli og december). ByggeRåd har åbent fra kl. 10.00 - 16.00. HUSK at bestille tid senest onsdagen inden.

Bedre Bad - Bedre Energi tilbyder gratis eksperthjælp

Book et møde med konsulenten fra Bedre Bad - Bedre Energi, Helle Sørensen, og få hjælp med inspiration og indretning af jeres nye badeværelse. Helle kender til materialer og muligheder og kan vejlede, inden I vælger.


Helle er en guldmine af idéer, og hendes råd og vejledning er ganske gratis!

Mød også HUSETs konsulenter - udstillere med specialviden inden for specifikke produkter

HUSETs konsulenter er stillet til rådighed af vores mange udstillere og giver dig en unik mulighed for at få vejledning og rådgivning af en konsulent med speciale i lige netop det produkt, der interessere dig.


HUSETs konsulenter er på deres stande, hvor du kan spørge ind til produkter og ydelser - ansigt-til-ansigt - inden du beslutter dig for et køb. Læs mere om udstillere og vores store byggeudstilling her, eller kig forbi til en snak.

 

Månedens byggeråd

Nu er vinteren snart over os, og det betyder, at det er en god idé at få undersøgt, om du varmer mere end huset op. 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016