Bliv udstiller

Velkommen til øget synlighed og øget salg

Forestil jer en lækker udstillingsstand, hvor jeres produkter eller ydelser præsenterer sig topprofessionelt - side om side med andre gode, troværdige brands i en imponerende byggeudstilling, der besøges af 120.000 ivrige, købsmodne boligejere hvert år.

Velkommen til øget synlighed og øget salg

En velfungerende udstillingsstand og en masse nysgerrige kunder, der læser, undersøger, spørger, mærker, føler og trykker på varerne er den bedste markedsføring, man kan få. Det er lige præcis her jeres produkter og ydelser for alvor skal bestå brugerprøven, inden de bliver købt. Hvad enten I er rådgivere, projekterende, udførende eller producenter/leverandører af byggevarer, bør I være repræsenteret i HUSET Middelfarts 28.000 kvm store indendørs og udendørs byggeudstilling. Lige som ca. 150 af jeres kolleger og konkurrenter fra branchen. Det er her kunderne beslutter sig for køb.

Hvorfor skal jeres konkurrent løbe med kunderne?

Boligejerne kommer her i HUSET Middelfart  for at finde inspiration og viden om byggevarer og -løsninger og for at finde professionel rådgivning og gode håndværkere.

Lige præcis her bør I derfor også være repræsenteret - side om side med jeres konkurrenter.

Udstillingen hos HUSET Middelfart er en rigtig fin mulighed for VELUX Danmark at kunne vise sit samlede produktprogram i et miljø, hvor kunderne kommer med boligforandring i øjemed. I modsætning til udstillinger hos vore forhandlere kan HUSET Middelfart vise den fulde bredde i sortimentet. Styrken ved HUSET Middelfarts udstilling ligger i, at vi udover muligheden for at vise hele paletten af produkter, også fanger kunder, der muligvis besøger HUSET Middelfart i anden sammenhæng, men alligevel opdager VELUX.

Jesper Salskov Jensen
Direktør, VELUX Danmark A/S

Fakta om byggeudstillingen

120.000 besøgende pr. år

Der er åbent 360 dage om året, så en stand i HUSET Middelfart arbejder også for jer, når I holder fri.

 

Online aktivitet

På udstillingens hjemmeside har vi årligt godt 30.000 besøgende. Herudover er vi aktive og har masser af følgere på Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube.

Mange udstillere

I HUSET Middelfart har vi ca. 150 byggevareproducenter, leverandører, rådgivere, projekterende mm.

Nyhedsmail til boligejere

Sendes ud til omkring 3.000 private boligejere mm. i hele landet.

HUSET Middelfart er ejet af Molio - Byggeriets Videnscenter

Molio leverer digitale prisdata, byggedata, byggefaglige kurser og faglitteratur, der er med til at øge digitaliseringen og effektiviteten i byggeriet. Molio er resultatet af en sammenlægning mellem Byggecentrum og bips (forår 2016).

 

Molio leverer også daglige branchenyheder i form af det neutrale nyhedsmail Bygnet.Molio ligger fysisk placeret i Herlev.

Et godt udbytte af standen

Ofte er der små knapper, der skal skrues på, for at få det optimale udbytte af jeres permanente stand. Få en række tips & tricks til, hvordan I indretter jeres stand kundevenligt, og hvordan I bedst muligt gør både stand, personale og opfølgning klar til at tage imod kunderne - både i hverdagen og når HUSET Middelfart holder messer og temadage. 

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Hør mere om at blive udstiller

Overvejer du at blive udstiller? Så book et uforpligtende møde med vores salgskonsulent og få svar på alle dine spørgsmål. Ring til os på 70 12 36 00, skriv til [email protected] eller udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel

Ekstra fordele ved at udstille i HUSET Middelfart

Få 15 % rabat

Som udstiller får du 15 % rabat på alle typer af møder og konferencer for over 10 personer i HUSET Middelfart. I sparer desuden 15 % på ydelser i konferencecentret, fx frokostbuffet og aftenmenu ekskl. drikkevarer samt overnatning. 
 

Statistik og tal

Der ca. 120.000 besøgende om året | 65 % af de besøgende er i det købestærke segment over 50 år | 40 % regner med at gå i gang med deres byggeprojekt inden for tre måneder | Udstillingen har ca. 150 udstillere

Praktiske informationer til udstillere

Her kan du finde alle praktiske oplysninger og regler omkring opbygning og vedligeholdelse af jeres stand i HUSET Middelfart. 

Læs mere

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016