Bæredygtigt byggeri

Materialer og løsninger, der kan hjælpe dig med at skåne miljøet, skabe bedre indeklima og spare penge på én gang.

EN BEDRE BOLIG - FOR DIG OG MILJØET

Der er mange gode grunde til at vælge bæredygtige løsninger, når du skal bygge eller bygge om. Det er nemlig ikke kun til gavn for miljøet, men også for dig, din familie og din økonomi. 

Få en rundvisning i et af verdens mest bæredygtige huse

Søndag den 2. april 2017 åbnede arkitektfirmaet EEN TIL EEN officielt dørene til Det Biologiske Hus, som alt overvejende er opført i bæredygtige materialer.

Rundvisning

Er du interesseret i at høre mere om Det Biologiske Hus, så kontakt vores reception i HUSET Middelfart, som kan fortælle dig, hvornår næste rundvisning finder sted - eller om I har mulighed for at få en privat rundvisning. 

Større grupper

Større grupper bedes lave en aftale forud for besøget. I kan booke en rundvisning ved at ringe på 70 12 36 00.

Det Biologiske Hus - et bæredygtigt huskoncept

Drømmer du om en bæredygtig bolig - uden at skulle gå på kompromis med funktionalitet og æstetik? Så tag et kig forbi Det Biologiske Hus i vores udendørs udstilling.

Det Biologiske Hus er designet og udviklet af arkitektfirmaet EEN TIL EEN og bygget udelukkende af bio-baserede restmaterialer fra landbrugsindustrien, hvilket gør huset til verdens mest bæredygtige huskoncept. 

Når nye behov opstår

En væsentlig del af byggeriers samlede miljøbelastning sker, når et byggeri renoveres, ombygges eller rives ned.  

I mange familier opstår der dog med tiden behov for ombygninger, udvidelser - og i nogle tilfælde også at gøre boligarealet mindre.  Der er derfor både gode miljømæssige og funktionelle grunde til at designe fleksible byggerier, der kan ændres over tid.


I Det Biologiske Hus er udvidelse, demontering og genbrug tænkt ind som en naturlig del af husets design. Der er således udviklet et byggesystem, der kan udvides eller adskilles - og og genanvendes. 

LÆS MERE OM DET BIOLOGISKE HUSKONCEPT

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

molio logo
Book os direkte på Konference.dk
Plannerdays

HUSET MIDDELFART – COPYRIGHT 2016

Cookie politik