Aktivitetsprogram

Vi har åbent året rundt, og udvalgte dage er der ekstra god grund til at bemande standen

Dage med ekstra mange besøgende

Især i weekenderne besøges byggeudstillingen af mange boligejere.

De kommer for at få inspiration og vejledning.

 

Dialog og aftaler med nye kunder er derfor ekstra oplagt i weekenderne specielt i forbindelse med temadagene i udstillingen.

Aktiviteter hele året

Det sitrer af god energi og nye idéer, hver gang vi inviterer til en aktivitet i HUSET.
I løbet af året sætter vi fokus på og markedsfører forskellige temaer fx: "Badeværelset", "Have og udeliv" og "Facader og tag".  Det giver derfor rigtig god mening, at du bemander din stand især de søndage eller weekender, hvor dit produkt passer til temaet.

 

Netop i disse uger kommer der boligejere fra hele landet for at få inspiration, rådgivning og produktviden inden for de produktområder der er fokus på.

Åbent Fritidshus

4 gange årligt afholder vi "Åbent Fritidshus". I disse weekender opfordrer vi samtlige fritidhuse til at have en konsulent i husene, så de besøgende har mulighed for at få svar på deres spørgsmål og gode råd i forhold til fx plantegning, materialevalg og boligstørrelse.

 

Vi gennemfører målrettet markedsføring af "Åbent Fritidshus" rettet mod potentielle købere af fritidhuse.

Badets Dag / Bad-Byg & Ferie

I efterår og vinter halvåret har vi temauger i skolernes efterårs- og vinterferie, hvor vi planlægger events og markedsførere produktnyheder, rådgivningstilbud mm fra vores mange badeværelsesudstillere, der i disse perioder tiltrækker ekstra mange besøgende.

 

 

I marts måned afholder Dansani "Badets Dag". Arrangementet støtter vi op om både markedsføringsmæssig og ved at opfordre især udstillere inden for badkategorien til at bemande deres stand denne dag.

Egne B2C-arrangementer

Som udstiller  er det oplagt at benytte jeres stand til at holde kundearrangementer, det kan fx være:

 

  • Foredrag (Brunch & boligtips)
  • Demonstrationer (Kaffe med ...)
  • Gør-det-selv-aktiviteter (Lær at ...)

 

Har I behov for tilhørende lokaler og bespisning hjælper vi meget gerne med dette. Lige som vi gerne støtter op om arrangementet med sparring og markedsføring.

Egne B2B-arrangementer

I har selvfølgelig også  mulighed for at benytte jeres stand og samtidig booke HUSETs konferencefaciliteter til en fordelagtig pris, når I skal holde interne eller eksterne arrangementer. Brug fx HUSET Middelfart i forbindelse med:

 

  • Kickoffs
  • Demonstrationer og salgstræning
  • Kundemøder

 

Udover lokaler har I naturligvis også mulighed for at tilbyde jeres gæster bespisning fx i HUSETs Restaurant eller Caféområde

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00

Overordnede produktområder i udstillingen

Udestuer og tilbygninger

 

 

 

Have og udeliv

 

 

 

Husets badeværelse

 

 

 

Husets facader og tag

 

 

 

Fritidshuset

Husets teknik

Husets interiør