Aktivitetsprogram

Vi har åbent året rundt, men visse dage er der ekstra god grund til at bemande standen

Dage med ekstra mange besøgende

Specielt i weekenderne besøges byggeudstillingen af mange boligejere. De kommer for at få inspiration og vejledning. Muligheden for at få varme leads hjem er derfor størst i weekenderne - specielt i forbindelse med Søndag i HUSET.

Søndag i HUSET 2019

Det sitrer af god energi og nye idéer, når vi (næsten) hver uge inviterer til Søndag i HUSET. I løbet af året sætter vi fokus på og markedsfører forskellige temaer fx: "Badeværelset", "Have og udeliv" og "Facader og tag".  Det giver derfor rigtig god mening, at du bemander din stand de søndage (eller weekender), hvor dit produkt passer til temaet.

 

Netop i disse uger kommer der nemlig boligejere fra hele landet for at få inspiration, rådgivning og produktviden inden for netop dette område.

Åbent Fritidshus

4 gange årligt afholder vi "Åbent Fritidshus". I disse weekender opfordrer vi samtlige fritidhuse til at en konsulent i husene, så de besøgende har mulighed for at få svar på deres spørgsmål og gode råd i forhold til fx plantegning, materialevalg og boligstørrelse.

 

Vi sørger for målrettet markedsføring af "Åbent Fritidshus" rettet mod potentielle købere af fritidhuse.

Badets Dag

I marts måned afholder Dansani "Badets Dag". Vi støtter op om arrangementet både markedsføringsmæssigt og ved at opfordre specielt udstillere inden for badkategorien til at bemande deres stand denne dag.

 

Herudover har vi temasøndage, hvor vi har fokus på "husets badværelse".

Egne BTC-arrangementer

Flere af vores udstiller benytter muligheden for at holde kundearrangementer så som:

 

  • Foredrag (Brunch & boligtips)
  • Demonstrationer (Kaffe med ...)
  • Gør-det-selv-aktiviteter (Lær at ...)

 

Har I behov for tilhørende lokaler og bespisning hjælper vi meget gerne med dette. Lige som vi gerne støtter op om arrangementet med sparring og markedsføring.

Egne BTB-arrangementer

Du har selvfølgelig mulighed for at benytte jeres stand og booke HUSETs konferencefaciliteter til en fordelagtig pris, når I skal holde interne eller eksterne arrangementer. Brug fx HUSET Middelfart i forbindelse med:

 

  • Kickoffs
  • Demonstrationer og salgstræning
  • Kundemøder

 

Udover lokaler har I selvfølgelig også mulighed for at tilbyde jeres gæster noget at spise og drikke fx i HUSETs Restaurant eller Café.

Overordnede produktområder i udstillingen

Udestuer og tilbygninger

 

 

 

Have og udeliv

 

 

 

Husets badeværelse

 

 

 

Husets facader og tag

 

 

 

Fritidshuset

Husets teknik

Husets interiør

Har du spørgsmål? Så giv os endelig et kald.

70 12 36 00