Byggeudstilling

Få gratis rådgivning og inspiration til din bolig hos Danmarks største byggeudstilling

Velkommen i Danmarks største byggeudstilling

Vores 28.000 m² byggeudstilling giver dig uvurderlig indsigt og inspiration. Her finder du alle typer materialer til boligen inklusive Danmarks største boligudstilling med fritidshuse og sommerhuse.  Vi har GRATIS adgang og parkering, så kig forbi, hvis du kunne tænke dig kyndig vejledning og byggeinspiration. 

Udstillingen er åben året rundt fra kl. 10-17 
(dog med undtagelse af juleferien)

Julelukket i byggeudstillingen

Byggeudstillingen er lukket fra og med lørdag den 23. december 2017 til og med tirsdag den 2. januar 2018. 

 

Vi glæder os til at se jer og alle vores udstillere igen i det nyt år!

 

Byggeudstillingen har åbent alle dage 10-17

Har du planer om at bygge om, bygge nyt eller renovere? Så besøg HUSET Middelfart - vi har Danmarks største permanente byggeudstillingen. 

Her kan du finde inspiration til lige netop dit byggeprojekt uanset, om du skal bygge nyt hus, drømmer om en pavillon i baghaven, skal have renoveret badeværelset eller noget helt fjerde. Vi har hele 3.000 m² indendørs og 25.000 m² udendørs udstilling - og holder åbent hver dag fra 10-17.

Vi ses i HUSET Middelfart!

Mød vores udstillere

Er du i gang med at bygge, renovere boligen eller ordne haven? Så gå på opdagelse i vores store byggeudstilling, hvor du finder over 170 udstillere med byggematerialer og produkter, som du kan bruge til dit projekt.

Få en personlig snak med udstillerne i HUSETs byggeudstilling. Mange af udstillerne bemander deres stande den første søndag i måneden, og du kan altid kontakte den enkelte udstiller og lave en aftale om fremvisning og rådgivning omkring udstillerens produkter.

Gå på en virtuel tour i byggeudstillingen

HUSET Middelfarts byggeudstilling består af 28.000 m² uvurderlig indsigt og inspiration - tag på en virtuel tour her

Her må du GERNE røre ved alle varerne; mærke kvaliteten, føle materialerne, trykke på knapperne, kigge i skufferne og åbne alle vinduer og døre så du kan træffe de helt rigtige beslutninger om produkter og materialer til dit bygge- eller renovationsprojekt.

Virtuel tour af indendørsudstilling

Virtuel tour af udendørsudstilling

Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse

En del af HUSETs byggeudstilling består af Danmarks største boligudstilling af fritidshuse og sommerhuse. Her finder I Danmarks bredeste udvalg af fritids- og sommerhuse fra seks forskellige producenter.

 

I boligudstillingen finder I huse til ethvert behov og enhver økonomi. Fra små, hyggelige fritidshuse til store, luksuriøse sommerhuse.  Kom på besøg og se selv - I weekenden er de fleste af husene bemandet fra kl. 13-16. 

 

Lige præcis her er der stor sansynlighed for, at I falder pladask for jeres drømmehus. 

Bedre Bad - Bedre Energi

HUSET Middelfart har indgået et samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart, som er en landsdækkende kæde af professionelle vvs'ere med speciale i bad og energiløsninger. Samarbejdet betyder bl.a., at Bedre Bad - Bedre Energis indretningskonsulent Helle Sørensen har sin faste gang i HUSET Middelfart, hvor hun tilbyder alle besøgende hjælp med alt fra inspiration til levering og installation.

Lige her i HUSET Middelfart kan du se alt det nye fra markedets førende leverandører, og Bedre Bad - Bedre Energi hjælper dig med:

  • Inspiration
  • Rådgivning
  • Design
  • Salg af totalløsninger

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Brug for rådgivning? Benyt dig af gratis byggerådgivning

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. 

I HUSET Middelfarts ByggeRåd får du en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgrelige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd og kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt, din nye indretning eller dit nye anlæg i hus eller have. Spørg eksempelvis om: 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer


Book et 15. minutters gratis møde i ByggeRåd den første søndag i måneden

HUSETS Café tilbyder ...

Efter en gåtur i den udendørs og den indendørs udstilling kan man godt trænge til en pause, hvor de mange indtryk og de nye idéer kan bundfælde sig. 

 

I forbindelse med Søndag i HUSET tilbyder vi følgende:

Fra kl. 10.00-12.00 - Brunchbuffet til 149,00 kr. (tilmelding ikke nødvendig)

Fra kl. 12.30-16.30 - Kaffe og dagens hjemmebagte kage til kr. 49,00

 

I aktivitetskalenderen kan de se, hvornår vi næste gang holder Søndag i HUSET.

 

Du er også altid velkommen til at ringe og høre nærmere om vores tilbud på øvrige dage - ring på tlf.: 70 12 36 00

 

Vi glæder os til at se dig!

Tæt på motorvejen

HUSET Middelfart ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Vi er derfor, for de fleste, højst et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg. Kig forbi,  hvis I står med store overvejelser om udbygning, boligrenovering eller nyt sommerhus/fritidshus - Det kan hurtigt betale sig, at få kyndig byggerådgivning og byggeinspiration, ganske gratis.

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016