Byggeudstilling

Få gratis rådgivning og inspiration til din bolig hos Danmarks største byggeudstilling

Velkommen i Danmarks største byggeudstilling

Vores 28.000 m² byggeudstilling giver dig uvurderlig indsigt og inspiration. Her finder du alle typer materialer til boligen inklusive Danmarks største boligudstilling med fritidshuse og sommerhuse.  Vi har GRATIS adgang og parkering, så kig forbi, hvis du kunne tænke dig kyndig vejledning og byggeinspiration. 

 

Udstillingen er åben året rundt fra kl. 10-17 
(dog med undtagelse af juleferien)

Byggeudstillingen har åbent alle dage 10-17

Har du planer om at bygge om, bygge nyt eller renovere? Så besøg HUSET Middelfart - vi har Danmarks største permanente byggeudstilling. 

 

Her kan du finde inspiration til lige netop dit byggeprojekt uanset, om du skal bygge nyt hus, drømmer om en pavillon i baghaven, skal have renoveret badeværelset eller noget helt fjerde. Vi har i alt 28.000 m² udstilling indendørs og udendørs - og holder åbent hver dag fra 10-17.

 

Vi ses i HUSET Middelfart!

Kom til Søndag i HUSET

Der er ekstra meget at komme efter, når du besøger vores byggeudstilling om søndagen. Hver søndag kan du nemlig få gratis rådgivning af en uvildig byggerådgiver og vejledning af flere af vores udstillere, når vi holder Søndag i HUSET

Du kan altid se, hvilke rådgivere og udstillere der er til stede og mulige at booke en tid hos i vores online bookingkalender. Kan du ikke se den ønskede udstiller i kalenderen, er du mere end velkommen til at kontakte udstilleren og lave en aftale om fremvisning og rådgivning. 

Få gratis rådgivning, før du bygger

Det er ofte en stor beslutning og investering at bygge om, bygge ud eller forny. Det kræver råd, vejledning og inspiration.

 

I vores online bookingkalender kan du se, hvilke byggerådgivere der er til stede og gratis booke rådgivning.

 

Du kan fx få gode råd og vejledning i forbindelse med: 

 

  • Ombygninger og tilbygninger 
  • Renovering og energibesparelser 
  • Beplantning og udearealer

Masser af byggematerialer og produkter til dit byggeprojekt

Er du i gang med at bygge, renovere boligen eller ordne haven? Så gå på opdagelse i vores store byggeudstilling, hvor du finder over 150 udstillere med byggematerialer og produkter, som du kan bruge til dit projekt.

 

Få en personlig snak med udstillerne i HUSETs byggeudstilling. Udstillerne bemander primært deres stande i weekenderne, og du kan altid kontakte den enkelte udstiller og lave en aftale om fremvisning og rådgivning omkring udstillerens produkter. 

Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse

En del af HUSETs byggeudstilling består af Danmarks største boligudstilling af fritidshuse og sommerhuse. Her finder I Danmarks bredeste udvalg af fritids- og sommerhuse fra seks forskellige producenter.

 

I boligudstillingen finder I huse til ethvert behov og enhver økonomi. Fra små, hyggelige fritidshuse til store, luksuriøse sommerhuse.  Kom på besøg og se selv - I weekenden er de fleste af husene bemandet fra kl. 13-16. 

Nyt badeværelse? Få gratis inspiration, rådgivning og 3D-tegning

HUSET Middelfart har indgået et samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi Center Middelfart, som er en landsdækkende kæde af professionelle vvs'ere med speciale i bad og energiløsninger.

I HUSET Middelfart kan du se alt det nye fra markedets førende leverandører, og Bedre Bad - Bedre Energis indretningskonsulent hjælper dig med:

 

  • Inspiration
  • Rådgivning
  • Design
  • Salg af totalløsninger

Service
Bemærkning i brugerundersøgelse

"Der er en meget venlig og imødekommende ’ånd’ blandt personalet. Uanset hvilket spørgsmål eller problem man kommer med, er de altid meget hjælpsomme, man føler sig ikke til ulejlighed."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Har du spørgsmål? Giv os et kald helt uforpligtende

70 12 36 00

Nyd en kop gratis kaffe

Efter en gåtur i den udendørs og den indendørs udstilling kan man godt trænge til en pause. Derfor byder vi i samarbejde med idényt på en kop gratis kaffe eller te i vores foyer. 

 

Vi glæder os til at se dig!

Tæt på motorvejen

HUSET Middelfart konferencecenter ligger lige midt i Danmark - tæt på både station og motorvej. Vi er derfor, for de fleste, højst et par timer væk, uanset om du kommer fra København eller Aalborg.

 

Kig forbi,  hvis I står med overvejelser om udbygning, boligrenovering eller nyt sommerhus/fritidshus - og få kyndig byggerådgivning og byggeinspiration, ganske gratis.

HUSET MIDDELFART - COPYRIGHT 2016