Blog – konferencecenter

Masser af ny og spændende viden og inspiration

HUSETs konferencecenter 2020

HUSETs konferencecenter 2020

Vi har netop lanceret HUSETs nye konferencevideo, og vi er rigtig glade for at dele det færdige resultat. Se videoen som det første - klik her. Hos os i HUSET Middelfart er mødet mellem mennesker hele vores omdrejningspunkt.  I vores konferencecenter hvor der hver dag skabes rum til dialog, inspiration og læring – og i byggeudstillingen som danner rammer for professionel rådgivning og produktpræsentation til boligen både ude og inde. Vi har meget på hjertet, som vi glæder os til at dele med jer i løbet af året – og vi har alle hjertet med i det vi arbejder med, for at hver gæst føler sig godt tilpas og nyder deres ophold i HUSET Middelfart. Det syntes vi at vores nye video fortæller både i ord og billeder – se videoen - klik her og husk lyd, eller læs med her: "Smil er et tydeligt tegn på et vellykket arrangement. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at frembringe smil. Før, under og efter din konference, dit kursus eller dit møde. Heldigvis ved vi, hvordan vi får vores gæster til at smile. Det handler blandt andet om, at teknikken skal spille – lokalerne er rare at opholde sig i – at oplevelsen er værd at dele online – og at forplejningen er noget man fortæller om hjemme på kontoret. Vi kalder det konferenceforkælelse. Hos os er smil mere end et venligt ansigtsudtryk, vi møder vores gæster med. Det er en livsindstilling. Derfor har alle i HUSET let til smil – og let ved at give smil videre. Smil er indgangen til god dialog, gode oplevelser og en god mødedag. Derfor gør vi hver dag vores ypperste – for at alle ankommer, mødes og siger på gensyn med et smil. For smil smitter!" Send et smil Vi håber, at du både kan se dig selv og os i vores smilende budskab. Og har du lyst til, at dele et smil med din næste mail eller en anden anledning - kan du finde en masse inspiration, hvis du klikker videre til den store citatside her 
Læs mere
24 februar, 2020
Partner i Naturpark Lillebælt

Partner i Naturpark Lillebælt

Når du ser ud over Lillebælt, kan du let fornemme en særlig energi. Det strømmende Lillebælt er kernen i naturparken, omkranset af smukke kyster og bølgende landskaber. Naturpark Lillebælt er en marine naturpark, som ligger lige her i hjertet af Danmark. Det er landets største naturpark og området byder på en perlerække af unikke naturoplevelser. Som partner i Naturpark Lillebælt er vi i HUSET Middelfart en del af et fællesskab med professionelle aktører. Vores virksomhed ligger få hundrede meter fra Fanøsund og Lillebælt, og det er for os naturligt at tage ansvar, og have respekt for naturen og lokalsamfundet. Som partner arbejder vi sammen med Naturpark Lillebælt om at finde en balance mellem at benytte og beskytte naturen, både i vores daglige arbejde og i kommunikationen med vores kunder og gæster. Naturpark Lillebælt – et fælles fyrtårn Vi er stolte over at drive forretning i Danmarks største Naturpark, fordi vi er med til at tilbyde et hav af gode oplevelser ved, over og under Lillebælt – hele året. Oplevelser, som giver os lyst til at passe på Lillebælt. Som kursus- og konferencecenter placeret midt i områdets skønne natur, benytter vi de oplagte muligheder der er, for at vores gæster kan kombinere deres ophold i HUSET med alt fra en gå- eller løbetur i området, til teambuilding og kulturoplevelser som der i rigt mål er mulighed for.Området har noget for alle - uanset om du er til spænding og aktivitet, eller du søger naturens dybe stille ro. Ved Lillebælt kan du nyde hav og kyst på mange måder: dykke, fiske, sejle, padle, vandre, cykle. Naturpark Lillebælt rummer et stort internationalt beskyttet naturområde, som både er unikt på land og til vands. Marsvinet den lille hval - bryder havoverfladen i Lillebælt gang på gang, og fra april til september er det et af de bedste steder i verden at se den. Marsvinenes tilstedeværelse gør samtidig Lillebælt til det mest hvalfyldte farvand i verden. Her er også hjemsted for meget sjældne orkidéer. Der er fossiler fra en fjern fortid. Kystbyerne Fredericia, Kolding og Middelfart emmer af historiens vingesus. Lige fra krig og kongelighed til fiskeri og blodige marsvinejagter i bæltets bølger. For at vores børn skal have mulighed for de samme oplevelser, som vi har glæde af, skal der ydes en indsats. Naturpark Lillebælt arbejder for at beskytte områdets natur- og kulturarv.
Læs mere
23 februar, 2020
HUSETs opskrift på: Gammeldaws fastelavnsboller

HUSETs opskrift på: Gammeldaws fastelavnsboller

Fastelavn nærmer sig - og hos os i HUSET er det lig med vores køkkenchef Michael sørger for at der serveres lækre friskbagte fastelavnsboller. Og de er gode, derfor deler vi også gerne opskriften. Gammeldaws fastelavnsboller (med vaniljecreme) 12 stk. Bolledej: 50 g gær 1 tsk sukker 1½ dl mælk 100 g smør ½ tsk salt 1 æg Ca. 400 g mel Æg til pensling Vaniljecreme: 2½ dl mælk 4 æggeblommer 2 spsk sukker 1 spsk majsstivelse Korn af 1 stang vanilje Æg til pensling Bolledej: Kom gær og sukker i en skål og rør lunken mælk i, tilsæt salt og æg og rør sammen. Ælt melet i lidt efter lidt. Tilsæt blødt smør til dejen er blød og lækker. Lad den hæve til dobbelt størrelse under et fugtigt viskestykke i ca. 45 min. Vaniljecreme: Pisk æggeblommer, sukker, majsstivelse og vanilje sammen. Læg vaniljestangen i mælken. Kog mælken op og pisk den herefter i æggeblandingen, som hældes tilbage i gryden. Kog op under piskning, og hæld cremen i en skål og stil den til afkøling. Når dejen har hævet, deles den i ca. 12 dele. Rul hver del i en flad cirkel, som fyldes med creme. Luk de fyldte fastelavnsboller sammen og fæstn dem grundigt. Lad dine fastelavnsboller efterhæve 2-3 minutter på bagepapir med sammenføjningen nedad. Pensel dem herefter med æg og bag dem ved 200 grader i 12-15 min. Pynt evt. de afkølede fastelavnsboller med glasur og krymmel eller ristede nødder. God fornøjelse - og god fastelavn!
Læs mere
16 februar, 2020
Planner Days 2020

Planner Days 2020

Planner Days 2020 – for dig som er mødeplanlægger eller -rådgiver Af Vibeke Diemer I HUSET Middelfart er vi også i år partner på konferencen, og vi vil gerne invitere dig til 2 spændende dage, med helt ny inspiration og viden om hvordan mødebranchen udvikler sig, samtidig giver dagene i de fantastiske rammer oplagte muligheder, for at sparre med kolleger fra andre virksomheder og styrke dit professionelle netværk. Konferencen afholdes i Sønderborg den 5. og 6. maj 2020, og årets tema er `Når møder går til grænsen´ Hvor Planner Days 2020 vil udforske grænserne for, hvad man kan i en mødesammenhæng. Og måske flytte dine grænser for, hvad du selv formår? Vi glæder os til 2 dage med fuldt tryk på det faglige indhold med involverende workshops, inspirerende indlæg og naturligvis et kig på de spændende muligheder i Sønderborg. Se programmet - klik her Er du blevet nysgerrig på årets messe – kan du læs, følge med og tilmeld dig på hjemmesiden - klik på knappen herunder. JA TAK - jeg vil gerne deltage ved Planner days 2020
Læs mere
3 januar, 2020
Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode konferencer

Det er gæsten, der bestemmer rammerne for det enkelte møde hos HUSET Middelfart. Har du brug for kyndig vejledning eller ændringer i programmet, står vores erfarne medarbejderteam altid klar - og de ved at tryghed og fleksibilitet er vejen til de gode møder og konferencer. Af Louise Lyngsø Kjærulff Skræddersyede pakker et stenkast fra Lillebælt I hjertet af Danmark - et stenkast fra Den Gamle Lillebælts bro - ligger HUSET Middelfart i skønne omgivelser langs bøgeskoven og Hindsgavl Dyrehave i baghaven. Den naturskønne og centrale beliggenheden gør konferencecenteret til det oplagte sted at samles om møder, kurser, konferencer, events og selskaber - lige meget hvorfra i landet, du kommer. Ved skranken er det altid de faste receptionister, der tager imod gæsterne. Det betyder, at de kender en del af de gæster, som kommer i huset, og vores gæster ved hvem de skal henvende sig til med både stort og småt i løbet af deres ophold. En stor andel af personalet har en høj anciennitet, og der er sjældent udskiftning blandt medarbejderne, det skaber også en tætter relation med vores gæster. "Mange af vores gæster er gengangere, og det tror vi på er fordi, vi indfrier vores gæsters forventninger. Vi gør meget ud af, at vores gæster føler sig trygge - både før, under og efter deres ophold hos os", siger Trine Duus Andreasen, som er kundechef hos HUSET Middelfart. Skræddersyede pakker Som moderne konferencecenter med et stabilt medarbejderteam er der ikke langt fra tanke til handling. Derfor har HUSET Middelfart næsten in-gen grænser for, hvilke ønsker de kan opfylde. Hvert program tilpasses præcist efter dets formål og budget. "Fleksibiliteten gør det trygt som mødebooker at afholde et arrangement. Vi er altid opmærksomme på, at der kan være noget, mødebookeren har overset, eller hvis der bliver behov for ændringer i programmet undervejs, er vi klar til at tage os af det, så vi sammen sikrer gæsterne det bedst mulige møde" fortæller Trine Duus Andreasen God smag og god samvittighed Fleksibiliteten skinner også igennem i køkkenet, der tilpasser sig de enkelte gæster. Har du ønsker til special forplejning af hensyn til f. eks. allergi , skal du blot kontakte HUSETs reception. Uanset om retterne er uden animalske produkter, gluten eller noget helt tredje, er der altid kræset for smagen. På frokostbuffeten er der naturligvis også tydelige skilte, som viser, hvad maden indeholder. "Størstedelen af vores personale er ansat i køkkenet. Maden betyder meget for vores gæster, og deres oplevelse af opholdet hos os. Derfor prioriterer vi det højt", siger Trine Duus Andersen. Økologi også i højsæde HUSET Middelfart har det økologiske spisemærke i bronze, og stræber ikke efter guld eller sølv. "Vi vil hellere have lokale råvarer fra sæsonen, end vi vil have økologiske råvarer, der er fragtet fra den anden ende af jordkloden. Vi vægter ikke kun økologi, men også bæredygtighed - og det er derfor et bevidst valg, at mellem 30 og 60 procent af vores råvarer er økologiske", siger Trine Duus Andreasen. Styr på IT og nærvær Som konferencecenter, der hver dag lægger hus til en lang række møder, er der især en ting, som er afgørende: Teknikken. Derfor har HUSET Middelfart et teknikerteam, der altid står klar, hvis der opstår tekniske problemer i løbet af dagen. "Vi ved, hvor vigtigt det er, at IT'en spiller. Der skal være frem for alt være stabilt internet, powerpointen skal fungere, og lyden skal være i orden. Hver morgen er både teknikeren og jeg rundt for at kontrollere at alt er, som det skal være", siger Trine Duus Andreasen.
Læs mere
20 november, 2019
Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning

Hvad er trenden indenfor konference- og mødeforplejning

Hoodfood, hapsere eller helsekost - få styr på køkkenet til konferencen  Mad er på det nærmeste en religion, hvor der hele tiden opstår nye trends, og de fleste har deres egne do's and dont's. Vi har spurgt fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der er direktør for Center for Fremtidsforskning, hvad der hitter inden for konference- og mødeforplejning lige nu.  Af Louise Lyngsø Kjærulff Det røde Ø Økologibølgen har i mange år været hip. Men den stigning, vi har set de seneste år, er begyndt at stagnere. Alligevel er der stadig mange, der foretrækker mad med det røde økologimærke, som indeholder færre sprøjtemidler og har bedre dyre-velfærd på samvittigheden. Haps, haps, haps Småhapsere og delemad er altid et hit på konferencer. Her kan du nippe til forskellige spændende smagsoplevelser, mens du får en sludder med sidemanden om det sidste oplæg eller programmets næste aktivitet. Du må snyde, når du er ude I tider hvor sundhed er blevet en religion, er det blevet populært at have en dag om ugen, hvor gulerødderne udskiftes med kage og vingummibamser. Jesper Bo Jensen håber, at det i konferenceverdenen begynder at blive mere tilladt at snyde, når vi er ude og hygge med kollegaerne, så vi kan lægge maddogmerne fra os for en stund. Interesseret i mad - også når du kommer hjem, fin inspiration her Fri mig fra gluten og laktose Hvad enten man har en allergi eller blot kan mærke med sig selv, at nogle fødevaregrupper laver ravage i kroppen, er der behov for at kunne ønske en menu, der tager højde for allergener og fravalg af bestemte fødevarer. Spis med øjnene Hjemme ved egne kødgryder, handler det måske mest om at få mættende og sunde måltider. Men på konferencer betyder æstetikken næsten alt. Spiselig pynt på maden og flotte farver vækker vores lyst til at spise og er altafgørende for hele madoplevelsen. Bevidste møde- og konferencegæster - ved hvad der hitter inden for konference- og mødeforplejning lige nu... Hood-food Tanker om at det lille lokale landsstad har lagt sjæl i råvarerne, får som regel maden til at smage lige lidt bedre. Derfor er der mange, der sæt-ter pris på mad fra hjemstavnen, som ikke er fragtet tusindvis af kilometer fra den anden ende af kloden. Det er en trend, der kaldes hood-food. Veganer, vegetar eller flexitar Flexitarerne holder kødfrie dage, vegetarerne springer kødet helt over, og veganerne vil slet ikke indtage mad, som har haft forbindelse til et levende væsen. Der er mange variationer inden for kødfrie kostvaner, men tendensen er voksende. Det betyder, at der også på konferencen er behov for kødfrie alternativer, så der er mad for alle. Nysgerrig på hvad vi vil spise i 2050? - læs artiklen her Junkfood gourmetstyle Som et modsvar til vegetarisme og veganisme, er der antiveganere, som sværger til kødholdige retter. Af dem udspringer små hotdogs og saftige bøfsandwich med et touch at gourmet, som ligger ligaer over McDonald's og Burger King. Det er ofte mænd, der sværger til denne madtrend. Når tørsten skal slukkes Tidligere havde konferencesteder typisk kun en håndfuld valgmuligheder inden for øl og en eller to af hver af de forskellige typer af spiritus. I dag er der gået mode i øl og spiritus, og der skal gerne være et hav af mærker at vælge mellem alt efter smag, anledning, og maden drinken skal drikkes til. Især gin er populært lige nu, og her er det et must med forskellige tonicer at mixe med.
Læs mere
6 november, 2019