Referencer

Få indblik i hvorfor andre virksomheder inden for byggebranchen har valgt at udstillle i HUSET Middelfart

Hvad siger udstillerne?

Læs om overvejelserne bag, fordelene og udbyttet, de oplever ved at udstille deres produkter i Danmarks største byggeudstilling.

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER LYST TIL AT FÅ EN RUNDVISNING - KLIK HER

"Et oplagt showroom, når man driver en webshop"

Med vores udstilling føler vi, at vi har fået en unik mulighed for at nå ud til alle og favne mere bredt geografisk end førhen.

 

Det er også vigtigt at have med, at Conteco er en relativ lille virksomhed målt på medarbejdere. Udstillingen i HUSET Middelfart har derfor været et godt alternativ til at skulle bemande et selvstændigt showroom på Fyn eller i Jylland og kontrollere dette fra vores kontor i Dragør.

"Vi ser det som en fordel at være placeret side om side med vores konkurrenter"

Vi spørger alle vores kunder, hvor de finder inspiration til byggeriet af deres sommerhus og 65 % svarer, at det gør de i udstillingshusene. For 70% af vores kunders vedkommende er udstillingen desuden den første kontakt, de har med Planet Huse.

 

For vores branche fungerer det rigtig godt at være placeret sammen. Flere udstillere trækker flere kunder til, og der er naturligvis også synergier i forbindelse med markedsføring.

"Vi drager nytte af synergien i at ramme en fælles målgruppe"

Med flere tusinde besøgende om året i HUSET Middelfart, når vi ud til en stor målgruppe af private husejere, som ellers ville kræve mange forskellige salgskanaler at nå ud til.

 

I HUSET Middelfart har vi derudover et centralt sted i landet, hvor vi kan mødes med vores kunder, samarbejdspartnere og forhandlere, hvor vi også kan demonstrere vores produkter.

 

Venligst accepter marketing-cookies for at se denne video.

Hør andre udstillere fortælle om udstillingen

Vi har spurgt et par af vores udstillere, hvilke fordele de oplever ved at være udstiller i HUSET Middelfart.

 

Få et indblik i, hvad årsagen er til at bl.a. Conteco og Willab Garden har valgt at have en stand i Danmarks største byggeudstilling.

Udstillingen hos HUSET Middelfart er en rigtig fin mulighed for VELUX Danmark at kunne vise sit samlede produktprogram i et miljø, hvor kunderne kommer med boligforandring i øjemed. I modsætning til udstillinger hos vore forhandlere kan HUSET Middelfart vise den fulde bredde i sortimentet.

Styrken ved HUSET Middelfarts udstilling ligger i, at vi udover muligheden for at vise hele paletten af produkter, også fanger kunder, der muligvis besøger HUSET Middelfart i anden sammenhæng, men alligevel opdager VELUX.

Jesper Salskov Jensen
Direktør, VELUX Danmark A/S

Må jeg vise dig rundt og byde på en frokost?

Vi vil rigtig gerne vise dig vores 28.000 m2 byggeudstilling, så du har mulighed for at opleve lidt af det, de besøgende oplever, når de besøger HUSET Middelfart. Hvis du har tid, byder vi også gerne på en lækker frokost.

 

Er du interesseret I at se og høre mere om udstillingen, så kontakt Lars Kærup Jensen for et uforpligtende møde.

 

Du er også altid velkommen til at give os et kald på +45 70 12 36 00 for at høre mere.