Få fordele som udstiller i HUSET Middelfart

Bliv en del af Danmarks største byggeudstilling

Bliv udstiller og få fede fordele

Som udstiller i HUSET Middelfart får du nogle fede fordele.

 

Nu hvor vi både er Danmarks største byggeudstilling og et konferencecenter, får du fordele, som både henvender sig til vores byggeudstilling og til vores konferencecenter.

Få rabat når du benytter HUSET Middelfarts konferencecenter

Hvis du er udstiller i vores byggeudstilling, får du en række rabatter, såfremt du gerne vil benytte vores konferencecenter.

 

  • Du får 15% rabat på møder med over 10 deltagere
  • Du får 15% rabat på den gældende listepris, forplejning og overnatning mv.
  • Du får 15% rabat på pakkepriser inkl. lokaleleje (gældede for dagmøder og døgnmøder mv.)

 

Kontakt bookingteamet på tlf.nr.: 70 12 36 00 eller mail: [email protected] og brug dine rabatter. Husk at nævne for vores dygtige personale, at du er udstiller i HUSET Middelfart.

Din egen udstillerside på vores hjemmeside

Alle HUSET Middelfarts udstillere har deres egen side under menupunktet Stande, som ligger inde under Byggeudstilling.

 

Her kan besøgende nemt og hurtigt skabe sig et overblik over alle udstillere og læse mere om det enkelte firma og de enkelte produkter, inden de besøger udstillingen.

Derfor er det oplagt, at din udstillerside skal bruges i vores markedsføring af dig og dine produkter eller ydelser.

 

Din udstillerside hos os er gratis, og vi opretter den kvit og frit med en kortere præsentationstekst, som I selv udarbejder, eventuelt billeder og video, kontaktoplysninger samt link til din egen hjemmeside.

Hvad vi skal bruge fra dig til din udstillerside

Du skal sende følgende til vores marketingansvarlige, Louise Lyngsø Kjærulff ([email protected]), og så sørger hun for, at det bliver sat ind på din udstillerside hos os.

 

Vi skal bruge:

 

  • Præsentationstekst der fortæller om dine produkter eller ydelser, som du udstiller i HUSET Middelfarts byggeudstilling
  • Logo og kontaktoplysninger (telefonnummer og adresse)
  • Link til din hjemmeside
  • Eventuelle billeder og videoer

Få tilskud til din markedsføring og skab øget salg

Som udstiller har I mulighed for at tilkøbe målrettede salgsaktiviteter, hvor I selv kommer med det faglige indhold, og hvor vi hos HUSET Middelfart står for det praktiske og giver et godt tilskud til markedsføringen.

 

Det kunne være Brunch & Boligtips eller et kursus eller workshop Salgsaktiviteterne er skruet sammen til enten professionelle eller private målgrupper og efter behov. Jeres egne gode salgsidéer er også velkomne.

Carsten Petersen

Key Account Manager, byggeudstillingen

[email protected] +45 6341 2721

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine fordele?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om byggeudstillingen her i HUSET Middelfart.

Vi vil også meget gerne vise dig vores 28.000 kvm store byggeudstilling - både inde og ude. Så har du mulighed for at sætte dig i de besøgendes sted, når de kommer besøger HUSET Middelfart.

Du kan kontakte vores dygtige salgskonsulent, Carsten, hvis du er interesseret i en rundvisning, hvis du har spørgsmål, eller hvis du bare vil vide mere om vores byggeudstilling.

 

VI kan hjælpe dig med markedsføring og presse

HUSET Middelfart kan være behjælpelig med at udvikle større samt mindre kampagner og producere alle typer af trykte og digitale materialer samt PR. Betalingen er efter opgave og aftale.   Skriv til vores marketingansvarlige, Louise Lyngsø Kjærulff, på [email protected] eller ring på 30 58 22 25 og hør mere om dine markedsføringsmuligheder.

Søndag i HUSET Middelfart

Hver søndag afholder vi søndag i HUSET Middelfart, hvor besøgende har mulighed for at få gratis byggerådgivning fra uvildige professionelle samt vejledning fra udstillernes egne konsulenter.

 

Søndag i HUSET Middelfart annonceres i lokalaviserne i området samt massivt på Facebook til nøje udvalgte målgrupper.

 

Derfor er søndag i HUSET Middelfart også en oplagt chance for dig for at komme i kontakt med potentielle købere.

 

Du må og kan nemlig bemande din stand alle 360 dage om året, hvor HUSET Middelfart har åbent fra 10.00-17.00.

Bliv sponsor på et kursus eller en konference hos Molio

Endelig giver tilknytningen mellem Molio og HUSET Middelfart nogle muligheder for at markedsføre jeres produkter ekstra intenst – særligt over for byggeriets professionelle.

 

Du kan blive sponsor på kurser og konferencer gennem Molio, som netop er byggeriets professionelle kursusudbyder.

 

Ved at være sponsor bliver du synliggjort over for ingeniører, arkitekter, bygherrer, konstruktører, håndværkere og leverandører m.fl.

Bliv sponsor på kurser og konferencer hos Molio

employee_placeholder

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine fordele?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om byggeudstillingen her i HUSET Middelfart.

Vi vil også meget gerne vise dig vores 28.000 kvm store byggeudstilling - både inde og ude. Så har du mulighed for at sætte dig i de besøgendes sted, når de kommer besøger HUSET Middelfart.

Du kan kontakte vores dygtige salgskonsulent, Mads, hvis du er interesseret i en rundvisning, hvis du har spørgsmål, eller hvis du bare vil vide mere om vores byggeudstilling.

 

Godt at vide som udstiller i HUSET Middelfart

Brochurer

Som udstiller hos HUSET Middelfart har du fem brochurepladser i vores brochurereol, og du kan købe dig til mere plads. Vi fylder løbende op med brochurer, og vi giver dig besked, når du er ved at løbe tør.

Altid bemandet reception

Vi har altid en bemandet reception, så de besøgende får en personlig modtagelse, og de har altid mulighed for at stille spørgsmål, når de besøger HUSET Middelfart. Vi har åbent hver dag fra kl. 10.00-17.00, 360 dage om året.

Let rengøring af din stand

Vi sørger for, at din stand altid tager sig godt ud, og hele vores udstilling gennemgås hver dag, inden vi åbner. Vi sørger for let rengøring og oprydning, så din stand altid viser sig fra sin bedste side.

Håndværkerhjælp

Har du brug for hjælp fra en håndværker til din stand, så kan vi også sørge for det. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at høre mere om at blive udstiller hos os.