31 august, 2016

Vi ringer igen næste gang, der skal festes

Vi ringer igen næste gang, der skal festes

Dorte Enevoldsen afholdte sin søns konfirmation i HUSET Middelfart:

"Maden var lige i øjet og serviceniveauet i HUSET var enestående"

Vi var lidt spændte på det, for vi kender jo mest HUSET Middelfart som byggeudstilling og som professionelt mødecenter. Det viste sig at være et fuldstændig fantastisk sted at holde konfirmation. Jeg er ovenud tilfreds med den måde, det hele er forløbet, og det er min søn også.

Store roser først og fremmest til personalet i HUSET Middelfart, som er helt enestående. Vores første møde med restaurantchefen var meget positivt. Og det indtryk holdt hele vejen igennem forløbet.

"ALLE vores særlige behov og ønsker til menuen blev opfyldt – uden problemer"

Min søn er fx helt vild med belgiske vafler. Så det fik vi til dessert, selvom det nok ikke er et helt traditionelt valg.

Vi foreslog også en helt anden vin til hovedretten, som HUSET ikke normalt fører, men den blev fluks bestilt hjem til alles store nydelse. Både mad og vin var fuldt på højde med, hvad jeg nogensinde har prøvet andre steder. Meget flot.

"Vi skulle bare have en god fest – og det fik vi"

Som festkunde i HUSET følte jeg virkelig, at vi var i centrum, og at den gode service og den imødekommende og opmærksomme udstråling kom fra hjertet. Da dagen nærmede sig stod Bubbi og kollegerne på pinde for at få alt det praktiske ordnet. Det var helt utroligt så roligt, de fik opfyldt vores ønsker, og de bevarede overblikket selv i lidt stressede situationer.

Faktisk ønskede vi os en helt anden bordopstilling end den, der stod klar til os dagen før, men det tog Bubbi i stiv arm. Det blev bare lavet om. Uden det mindste optræk til sure miner. Så da vi trådte ind i lokalet på selve dagen, var alt præcis som jeg havde forestillet mig.

 

"Der er styr på alle detaljer"

Vandkanderne blev skiftet ud hele tiden Det har været meget kendetegnende for processen, at det hele har virket meget roligt. Man kan godt mærke, det er erfarne folk, der ved lige nøjagtigt, hvad der skal til. Vi mødte et personale med stort overskud til at være opmærksomme på gæsterne og ikke mindst på konfirmanden, men på en diskret, rutineret måde. Et par af de ældre gæster har siden bemærket, hvor skønt det var, at fx vandkanderne blev skiftet ud hele tiden. Ofte inden bunden var nået og isterningerne var smeltet. Det oplever man ikke så tit. Tværtimod sidder man ofte og venter på vandet.

Jeg har også været helt rolig og har haft fuld tillid til at de havde styr på det. Og det havde de. Ned til mindste detalje. Der er faktisk ikke noget at sætte en finger på. Det lykkedes hele vejen igennem og dagen blev lige, som vi kunne ønske.

Jeg vil gerne holde fest i HUSET Middelfart igen. Igen tvivl om det. Det er ikke engang dyrt. Min fætter har også lige holdt konfirmation i et lånt lokale på hans arbejdsplads med mad leveret udefra. Det har kostet ham det samme, men han har haft en hulens besvær og en masse rengøring. Det gør han aldrig mere. Næste gang ringer han også til HUSET Middelfart.

Dorte Enevoldsen