Gratis adgang og parkering

Kom til Åbent Hus
26.-27. marts 2022

Skal du renovere eller bygge nyt, så besøg HUSET Middelfart, når vi afholder Åbent Hus.
To dage fyldt med inspiration og rådgivning fra professionelle fagfolk. Udstillingen er på hele 28.000 kvm fordelt på over 130 stande med alt til opførelse og renovering i huset, haven eller fritidshuset.
Åbent Hus

Sæt kryds i kalenderen i efteråret 2022

Åbent hus den
10. september 2022 kl. 10-17
5. november 2022 kl. 10-17
Glæd dig til masser af spændende indlæg fra eksperter indenfor bolig og byggeri. Under planlægning...
Nybyggeri - stue
Mød og få en snak med eksperterne

Vi har samlet landets førende leverandører

Oplev et bredt udvalg af materialer og færdige løsninger til dit byggeprojekt. I forbindelse med Åbent Hus har du både mulighed for at se og røre produkterne og samtidig få professionel sparring og vejledning fra nogle af udstillernes eksperter. Så kom godt i gang - eller videre - med dit byggeprojekt til Åbent Hus.
Sommeroplevelser
Under planlægning

Ekstra events

Glæd dig til masser af spændende indlæg fra eksperter indenfor bolig og byggeri. Under planlægning.
SmartHome

Du er altid velkommen til at give os et kald

70 12 36 00

Den bedste start på dit byggeprojekt

Gratis, professionel byggerådgivning

Undgå ærgerlige fejl og besværlige omveje i din bygge- eller renoveringsproces. I forbindelse med Åbent Hus kan du få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner helt gratis.
Byggerådgivning tegning
15 unikke og forskellige fritidshuse

Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse

Oplev den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Gå på opdagelse. Mærk stemningen, lyset, duften og kvaliteten af materialerne i de forskellige huse til Åbent Hus. Og find ud af, hvilket fritidshus, der bedst dækker din families behov?
Danmarks største udstilling af fritidshuse sommerhuse

Du er altid velkommen til at give os et kald

70 12 36 00

Syddanmarks største badudstilling

Start projekt drømmebadeværelse her ...

Skal du renovere eller bygge nyt badeværelse? Til Åbent Hus kan du opleve Syddanmarks største badudstilling fyldt med lækre badeværelsesmøbler og badtilbehør fra markedets førende leverandører - og få gode råd fra badeksperterne.
Bad, Byg & Efterårferie HUSET Middelfart

Fakta om Åbent Hus

Størrelse og stande

28.000 kvm stor udstilling inde og ude med ca. 130 stande.

Tid & sted

6.-7. november 2021, kl. 10-17

Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

 

 

Adgang og parkering

Der er gratis adgang til Åbent Hus - og selvfølgelig også gratis parkering

Gratis Byggerådgivning

Gratis, professionel og uvildig byggerådgivning i HUSETs ByggeRåd

God og gratis kaffe

Nyd en god kop gratis kaffe eller te

Danmarks største fritidshusudstilling

Oplev 13 hele huse fra 5 af landets førende leverandører af fritidshuse.

Syddanmarks største badudstilling

Stor udstilling af badmøbler og tilbehør - og få gratis badrådgvining

Artikler om hus, have og fritidshus
- Masser af viden og inspiration

Saml inspiration til dit <BR data-lazy-src=

Saml inspiration til dit
drømmekøkken og -bad

Du behøver ikke nødvendigvis bruge store formuer for at forbedre dit køkken eller badeværelse. Uanset omfanget af renoveringen, vil du sandsynligvis opleve større glæde i disse rum. Kom derfor til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november og få inspiration til at skabe dit drømmekøkken eller -bad. Opgradering af køkken og bad er en investering, som man glæder sig over dagligt. Uanset, om du skal i gang med den helt store renovering af køkken eller badeværelse - eller blot er på jagt efter muligheder for små opdateringer, så kom til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november og få inspiration til at skabe dit drømme-køkken eller -bad. Måske skal der ikke så meget til, som du tror, for at skabe mere daglig glæde? Lad dig inspirere på den 28.000 kvm store byggeudstilling, hvor 120 af Danmarks førende producenter udstiller deres smagfulde og nyeste løsninger og produkter. Her kan du se, røre, afprøve og spørge ind til de mange produkter og leverandør-muligheder. Du behøver med andre ord kun køre ét sted hen, når du skal samle inspiration til dit kommende køkken og badeværelse: Vi ses til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november 10-17. Se alle udstillerne i HUSET her. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021
Optimale produkter kan optimere din renovering

Optimale produkter kan optimere din renovering

Oplev de mange smarte produkter og løsninger, der kan øge udbyttet af dit renoveringsprojekt, når HUSET Middelfart holder Åbent Hus den 6. & 7. november kl. 10-17. Spørg ind til funktionalitet, holdbarhed, montering eller grøn profil, så du ender med et resultat, der passer lige nøjagtig til dig. Du kan selvfølgelig renovere, som du plejer, eller som naboen gør det. Men du kan også søge ny inspiration, indsigt i og viden om nye produkter og løsninger, der gør dit renoveringsprojekt til en god oplevelse mange år fremover. Søg inspiration i HUSET Middelfart, når der er Åbent Hus i weekenden 6. & 7. november kl. 10-17. Det er måske mindre, end du tror, der skal til for at gøre den store forskel – eller måske ved du slet ikke endnu, hvilken løsning der er den helt rette for dig. På Danmarks største byggeudstilling kan du slå fantasien løs på den 28.000 kvm store udstilling, hvor du oplever løsninger og produkter fra over 120 af landets førende producenter. Da kan du ét sted finde de helt rigtige løsninger til dit projekt og live se, røre og spørge ind til konkrete produkter. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021
Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan du blive klogere på, hvad der findes af modeller og muligheder, samt hvad du skal kigge efter, når du vælger dit næste sommerhus. Det kan være svært at forestille sig, hvilket sommerhus man drømmer om, hvis man ikke har overblik over muligheder, modeller, udformninger – eller specifikationer som lysindfald, arkitektonisk udtryk, farve, dimensionering, fordeling af rum, lysindfald, prioriteringen af de fælles arealer og meget mere. Find derfor det sommerhus, der passer bedst til dit og din families behov, når du besøger HUSET Middelfart til Åbent Hus den 6. og 7. november klokken 10-17. I den udendørs udstilling finder I nemlig den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Udstillingen har hele 13 forskellige og fuldt møblerede fritidshuse fra 5 af landets største og mest anerkendte producenter. Indenfor kan I opleve og suge inspiration til jer på landets største byggeudstilling, der strækker sig over 28.000 kvadratmeter bestående af over 120 producenters produkter og løsninger. Mange generationer deler et sommerhus i familien, som kom endelig alle sammen til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. & 7. november. Så er I sikre på, at sommerhuset passer alle aldre – og så kan I nøjes med at køre ét sted hen for at suge inspiration til jer. Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem Indlæg lørdag: 11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning 13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem Indlæg søndag: 11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning 13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter. Det er gratis at deltage - og kræver ingen tilmelding.
Læs mere
26 oktober, 2021

Du er altid velkommen til at give os et kald

70 12 36 00